Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [p] Czy ma ktoś pożyczyć seryjne sprężyny do sporta ??
Przem_106 - Czw 10 Lut, 2011 Janusz - Jaco przysłał ci namiary na osoby, ktore w piwnicy mają seryjne springi!!!Janusz - Czw 10 Lut, 2011
Cytat:
Janusz - Jaco przysłał ci namiary na osoby, ktore w piwnicy mają seryjne springi!!!
dobry tok myślenia Konrad - Czw 10 Lut, 2011 ja mam sprężyny do długopisu, podejdą?Jaco - Czw 10 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
Cytat:
Janusz - Jaco przysłał ci namiary na osoby, ktore w piwnicy mają seryjne springi!!!
dobry tok myślenia
pomuka znowu wychciewam.. ehhYarko - Czw 10 Lut, 2011 ja mogę pożyczyć amorki Janusz - Czw 10 Lut, 2011
Cytat:
ja mogę pożyczyć amorki
a są baaaardzo styrane czy działają?? wolałbym takie które sa mega wyciorane ale obiecuje ze jak dasz sprawne to nie pojadę z nimi na hope Yarko - Czw 10 Lut, 2011 są prawie nowe, mają może z 5kkm, masz jakiś transport ?Janusz - Czw 10 Lut, 2011 PWCassis - Czw 10 Lut, 2011 Wczoraj u mojego mechanika widziałem moje stare amory na tył do Clio 1. Może podejdą Janusz - Czw 10 Lut, 2011
Cytat:
Wczoraj u mojego mechanika widziałem moje stare amory na tył do Clio 1. Może podejdą
te, niech ich nie wyrzuca sprawdzę jutro czy przypadkiem nie sa takie same Cassis - Czw 10 Lut, 2011 Janusz, tylko że one są od Clio 1 1.2Janusz - Czw 10 Lut, 2011
Cassis napisał/a:
Janusz, tylko że one są od Clio 1 1.2
ok, jutro to sprawdzę ale watpie martin.h - Czw 10 Lut, 2011 Janusz, a nie możesz pojeździć te kilkanaście dni bez amorów? Janusz - Czw 10 Lut, 2011
Cytat:
Janusz, a nie możesz pojeździć te kilkanaście dni bez amorów?
myślałem czy nie wstawić jakich prętów czy coś.. ale stwierdziłem ze jeszcze sobie coś uszkodzę martin.h - Czw 10 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
Cytat:
Janusz, a nie możesz pojeździć te kilkanaście dni bez amorów?
myślałem czy nie wstawić jakich prętów czy coś.. ale stwierdziłem ze jeszcze sobie coś uszkodzę