a czy takie JTD nie jest przypadkiem szybsze od puga martinowego? k-mart - Śro 16 Lut, 2011 Nigdy nie moglem zrozumiec jak komus moga podobac sie alfy.
Jednak sa fajne.martin.h - Śro 16 Lut, 2011
Maciusiowy napisał/a:
martin.h napisał/a:
AndreXSi napisał/a:
Bierz 1.9 JTD
A do tego laskę i kapelusz
a czy takie JTD nie jest przypadkiem szybsze od puga martinowego?
Wiesz co, wali mnie to, może i być szybsze. Mnie nie interesują pojedynki spod świateł, interesuje mnie przyjemność z jazdy, a tej napewno więcej daje stary nic nie warty, poszpachlowany pug niż Alfa z dieslem pod maską.Vlodarsky - Śro 16 Lut, 2011
Cytat:
"Jeżeli dziewczyna zjawia się w końcu śliczna jak ta lala – kto by tam narzekał, że się o parę minut spóźniła! Nikt."
ja i tak bym ją opie.r.do.lił..martin.h - Śro 16 Lut, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Cytat:
"Jeżeli dziewczyna zjawia się w końcu śliczna jak ta lala – kto by tam narzekał, że się o parę minut spóźniła! Nikt."
ja i tak bym ją opie.r.do.lił..
Widzisz ja całkowicie zgadzam się z autorem, co więcej myślę że mogę się utożsamiać z takim podejściem do kobiet jak główny bohater powieści Anonymous - Śro 16 Lut, 2011
k-mart napisał/a:
Nigdy nie moglem zrozumiec jak komus moga podobac sie alfy.
Jednak sa fajne.
Ja też nie rozumiałem
Ale zrozumiałem Anonymous - Śro 16 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
nteresuje mnie przyjemność z jazdy, a tej napewno więcej daje stary nic nie warty, poszpachlowany pug niż Alfa z dieslem pod maską.
Jesteś moim mistrzem hahahahahahahhahahah kur.wa to przebiło wszystko Walle - Śro 16 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
martin.h napisał/a:
AndreXSi napisał/a:
Bierz 1.9 JTD
A do tego laskę i kapelusz
Wiesz co, wali mnie to, może i być szybsze. Mnie nie interesują pojedynki spod świateł, interesuje mnie przyjemność z jazdy, a tej napewno więcej daje stary nic nie warty, poszpachlowany pug niż Alfa z dieslem pod maską.
Ale Alfa to sztuka przez duże SZ, a poszpachlowany Pug?Anonymous - Śro 16 Lut, 2011
Walle napisał/a:
[
Ale Alfa to sztuka przez duże SZ, a poszpachlowany Pug?
Wiesz co, wali mnie to, może i być szybsze. Mnie nie interesują pojedynki spod świateł, interesuje mnie przyjemność z jazdy, a tej napewno więcej daje stary nic nie warty, poszpachlowany pug niż Alfa z dieslem pod maską.
diesel nie diesel, obrażasz użytkowników diesli qbus - Śro 16 Lut, 2011 Aktualnie uzytkuje VW LT i wcale nie czuje sie obrazony Anonymous - Śro 16 Lut, 2011 A ile to pali?
Walle - Czw 17 Lut, 2011
p106rallye napisał/a:
Walle napisał/a:
[
Ale Alfa to sztuka przez duże SZ, a poszpachlowany Pug?