Jacek - Czw 17 Lut, 2011 zaczyna się
to jak na prawdę było z tym spalaniemdzik - Czw 17 Lut, 2011 Jak Marek leci o zycie to mozna spokojnie jechac za nim dotrzymujac mu kroku przestrzegajac wszystkich zasad ekonomicznej jazdy.Michał - Czw 17 Lut, 2011
Mick napisał/a:
gdyby nie to, że zostałem zwolniony i nie wiem, czy znajdę zatrudnienie w przeciągu najbliższych 3 miesięcy to mógłbyś nawet nie wystawiać tego ogłoszenia...
poza tym kupujesz skuter Marek23 - Czw 17 Lut, 2011
Cytat:
Jak Marek leci o zycie to mozna spokojnie jechac za nim dotrzymujac mu kroku przestrzegajac wszystkich zasad ekonomicznej jazdy.
Jak go nie daj boże kupie to jadę do Ciebie po nauki...spalania, bajkopisarstwa i innych fajnych skillsów k-mart - Czw 17 Lut, 2011
martin.h napisał/a:
:rotfl:
A Ty z czego k.u.r.w.a. drzesz jape?
Wyczerpaly sie juz tematy o evo?Mick - Czw 17 Lut, 2011
Michał napisał/a:
Mick napisał/a:
gdyby nie to, że zostałem zwolniony i nie wiem, czy znajdę zatrudnienie w przeciągu najbliższych 3 miesięcy to mógłbyś nawet nie wystawiać tego ogłoszenia...
poza tym kupujesz skuter
jak tylko żółtek odjedzie spod mojego okna odrazu jedziemy po skuter 125cm, bo 50cm sa dla pedałów Michał - Czw 17 Lut, 2011 DOKLADNIE !!Bart - Czw 17 Lut, 2011 Jacek, serio sprzedajesz clio?Jacek - Pią 18 Lut, 2011
Bart napisał/a:
Jacek, serio sprzedajesz clio?
na serio..niestety mi - Pią 18 Lut, 2011
Mick napisał/a:
odrazu jedziemy po skuter 125cm, bo 50cm sa dla pedałów
Dzieci...
(swoją drogą 150 jest do wzięcia żwawe )Marek23 - Sob 19 Lut, 2011
Jacek napisał/a:
na serio..niestety
A za pól roku, bedzie ogłoszenie : sprzedam mieszkanie w Bytomiu, świeżo wyremontowane.
Wszyscy na forum: Jacek czemu?
-Jacek: aaa,kupiłem evo 9 i sie troche przeliczyłem z kasą... Muszę sprzedać na razie mieszkanie, ale na pewno do czegoś takiego wrócę w przyszłości.
A potem ja dzwonie do Jacka z pytaniem: jedziesz na snowboard?
-jacek: akurat dłubię z Hanią w evo, nie za bardzo mogę...vitesse - Nie 20 Lut, 2011 w kwietniu moglbym takiego przygarnacJacek - Pon 21 Lut, 2011 auto jutro ogląda jeden Pan.
jak się nie sprzeda oferta aktualna.
z allegro wycofane bo oficjalnie moge rachunek wystawić 3 maja, chyba że ktoś vat chce dopłacić, to no problem.Jacek - Śro 23 Lut, 2011 sprzedanemichool_vt - Śro 23 Lut, 2011