To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - UWAGA - SKRADZIONA MAZDA 3 MPS

PGmaster - Nie 20 Lut, 2011
Temat postu: Re: UWAGA - SKRADZIONA MAZDA 3 MPS
carlose napisał/a:
dzisiaj w nocy z pod mojego bloku na Woli (Al. Solidarności) skradziono moją Mazdę 3 MPS, znając życie auto pewnie nie do odnalezienia ale może ktoś coś zobaczy usłyszy itd..

Umiescilem info na innym forum. Mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko...

carlose - Nie 20 Lut, 2011

to jest jedyna opcja, bo jak mają znaleść w połowie pociętą to ja już nie chce..
Temat postu: Re: UWAGA - SKRADZIONA MAZDA 3 MPS
PGmaster napisał/a:
carlose napisał/a:
dzisiaj w nocy z pod mojego bloku na Woli (Al. Solidarności) skradziono moją Mazdę 3 MPS, znając życie auto pewnie nie do odnalezienia ale może ktoś coś zobaczy usłyszy itd..

Umiescilem info na innym forum. Mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko...

spoko, dzięki :*

KarQ - Nie 20 Lut, 2011

Może jeszcze Facebook :?:
Bart - Nie 20 Lut, 2011

Nie sądzę, żeby złodzieje zdawali sobie sprawę, że to MPS, ten samochód na zimówkach wygląda jak każda trójka, no chyba że trafiło na entuzjastę motoryzacji.

Fura zapewne pójdzie na części, raczej nikt nie będzie się bawił w przeszczepianie numerów.
Jest jeszcze cień szansy, że to jakieś matoły-małolaty ukradły żeby pojeździć i stoi gdzieś teraz porzucona z pustym zbiornikiem.

Tak czy siak - współczuję, kiepska akcja.

Barejka - Nie 20 Lut, 2011

Dokladnie sadze to samo co Chrzanek, auto pewnie pojdzie w czesci, teraz za szybko o tym pisac, ale za jakis czas moga pojawic sie na allegro elementy dosc charakterystyczne, wtedy umowic sie ze chcemy drzwi lewe tylne i mamy goscia LATARA
PGmaster - Nie 20 Lut, 2011

Miales w nim jakies dodatkowe zabezpieczenia?
Franek - Nie 20 Lut, 2011

Barejka napisał/a:
Dokladnie sadze to samo co Chrzanek, auto pewnie pojdzie w czesci, teraz za szybko o tym pisac, ale za jakis czas moga pojawic sie na allegro elementy dosc charakterystyczne, wtedy umowic sie ze chcemy drzwi lewe tylne i mamy goscia LATARA

Wtedy to się nie opaca, bo nie dość że złodziej do końca życia Ci nie wybaczy, że wtrąciłeś go do więziena, to jeszcze złóż sam sobie auto z części które odzyskałeś.
A ubezpieczalnia się wtedy wypnie.

zabezpieczenia fabryczne, na facebooku info już poszło.. więc troche osób ma teraz oczy szeroko otwarte :)
Anonymous - Nie 20 Lut, 2011

karwa ,serdecznie współczuje
mojemu ojcu ukradli paska tydzien po zakupie

Barejka - Nie 20 Lut, 2011

Franek, to nie znaczy ze wieczorem mozna go anonimowo odwiedzic z latarka :>
Anonymous - Nie 20 Lut, 2011

Carlose , tak poważnie to zacznij szukać już 2 auta . Jeżeli auto skroili ludzie , którzy sie tym zajmują , to nawet wiedząc gdzie mają dziuple nic nie wskórasz ;/ Mojemu wujkowi skroil kiedys sprintera o wartosćie 50k< i mimo róznych znajomosci nie udało sie go odzyskać
Franek - Nie 20 Lut, 2011

Fakt.

carlose, współczuję,

Cassis - Nie 20 Lut, 2011

KarQ napisał/a:

Nie.

Ukradli, a po krótkim czasie kupił...

KarQ, jak zwykle ekspercka wypowiedz. Gratuluję! :wall:

Chodzi mi oto że wypadałoby się przyglądnąć osobie od której kupiłeś auto, wiem że zwykle są to podstawione osoby ale spróbować można.

Ostatnio rozbili jakaś rodzinną grupę która potrafiła jednego golfa sprzedać 3 razy. Sprzedawali, kradli, przebijali numery i dalej w Polskę.

KarQ - Nie 20 Lut, 2011

Pogratuluj Sobie zadanego pytanie skoro masz odpowiedź na nie w pierwszym zdaniu Carlosa.