To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - kraków co i jak :D

Janusz - Śro 23 Lut, 2011

Jacek napisał/a:
hehe, a jak było ostatnim razem?
wpadaj Jaca wpadaj pójdziemy do klubu i coś szamnąć...
a na miejscu nikt telefonów nie odbierał...

do mnie nie dzwoniłeś ;p

WuRC - Śro 23 Lut, 2011

zefir napisał/a:
bede mieszkał w hotelu zaraz kolo starówki

W Krakowie nie ma starówki, tylko jest Stare Miasto - to nie Warszawa

106 - Śro 23 Lut, 2011

jak bede starszy to moze tez kiedys pojade do krakowa :>
GeKo - Śro 23 Lut, 2011

zefir napisał/a:
o właśnie teraz sobie patrzę że przez Olkusz tez malina droga, raczej nie bede gonił, bo lece z duza przesylka dla tomcata i dla jeszcze jednego kumpla

Polecam za Olkuszem zaraz skręcić na Skałę. Mistrz droga, uwaga po wyjściu z lasu na prawy do miasteczka nie sypią, więc można wpaść na białe z rozpędu.
Trasa rewelka praktycznie zerowe szanse spotkania TIRów itp. bo się zwyczajnie nie zmieszczczą na zakrętach. Asfalt git malina i widoki również. Wpadasz wtedy do Krakowa od strony Zielonek. Prakytcznie brak Fotopstryków. Przy okazji po drodze masz Ojców. Jak jeździlem na studia to była moja ulubiona trasa.

wasq - Śro 23 Lut, 2011

konradone napisał/a:
ominąłbym A4 i przejechał przez Olkusz 94ką, po co płacić 1x zł za wyrób autostradopodobny. Tylko trzeba uważać na fotoradary.

w poniedzialek przerabialem ta trase do kraka i spowrotem najlepsza opcja caly czas lecisz 110 - 120

autostrada zenada nie ma sensu jechac

Tomcat - Śro 23 Lut, 2011

1. W ostatnią sobotę leciałem z Łodzi "1" i "A4", całość trasy wyszła 2:30, więc chyba nienajgorzej jak na polskie warunki, ale jeśli planujesz jechać spokojnie to faktycznie lepiej przez Olkusz.

2. Informację turystyczną zefir ma u mnie w pakiecie, więc możecie się wypałować ze swoimi gejowskimi poradami... HA !

3. Proponuję spota w sobotę koło 18 ? Później najebka w mieście. Rozumiem, że wszyscy są chętni ? Janusz może nawet wpadnie, bo ostatnio wygraliśmy talon na 20zł do House of Beer, więc możemy się za to napyerdolić

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

zefir - Śro 23 Lut, 2011

wiec tak sobota 18 mi pasuje :D trase obczailem sobie podobna do Geko zamyslu, juz nie mam sily pomukow slac :D

wlasnie Jacek geju bys zajechal do krakowa na likend

stare miasto = starowka to samo, my ze wsi Lodzi mamy tylko zacne place i Manufakture :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tomcat - Śro 23 Lut, 2011

zefir napisał/a:
stare miasto = starowka to samo, my ze wsi Lodzi mamy tylko zacne place i Manufakture :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nie nie nie nie nie nie ! Starówka jest w takich brzydkich miastach jak Warszawa. Nie jest to również Stary Rynek jak z Poznania. U nas jest Stare Miasto i jest to nazwa własna, której odwiedzający nie mają prawa zmieniać :rotfl: :rotfl:

GeKo - Śro 23 Lut, 2011

zefir, Dawaj pomuki a nie ściemy walisz :rotfl:
Bonczek - Czw 24 Lut, 2011

zefir napisał/a:
tylko zacne place

Po żydowsku :jupi:

zefir - Czw 24 Lut, 2011

Bonczek wkoncu miasto czterech kultur :D
Janusz - Czw 24 Lut, 2011

Tomcat napisał/a:
Janusz może nawet wpadnie, bo ostatnio wygraliśmy talon na 20zł do House of Beer, więc możemy się za to napyerdolić

karfa ziom, sprawdź datę ważności tego talonu :rotfl: :rotfl: poza tym za dwie dyszki to jakoś specjalnie się nie nayebiesz :D

co do spota, to ja oczywiście chętny, ale nie wiem czy sie ogarnę w ten łykend :/

Cassis - Czw 24 Lut, 2011

Janusz napisał/a:
poza tym za dwie dyszki to jakoś specjalnie się nie nayebiesz

Janusz, przy Twojej masie i wartości talonu może coś z tego być :rotfl:

GeKo napisał/a:
zefir, Dawaj pomuki a nie ściemy walisz

Zaiste. Ja mam jeszcze zaległego pomuka u Januszka w imieniu barejki w temacie z rozpórkami :>

Janusz - Czw 24 Lut, 2011

Cytat:
Zaiste. Ja mam jeszcze zaległego pomuka u Januszka w imieniu barejki w temacie z rozpórkami :>

o niczym takim nie wiem ;p
Cassis napisał/a:
Janusz, przy Twojej masie i wartości talonu może coś z tego być :rotfl:

ogolnie jakby to było na mnie, to biorąc pod uwagę to ze kompletnie nie pije, powinno wystarczyć :P

zefir - Czw 24 Lut, 2011

dobra panowie organizowac sie na sobote bedzie mozna sie spotkac i wypic browara na STARÓWCE :rotfl: :rotfl: :rotfl: