hehe, a jak było ostatnim razem?
wpadaj Jaca wpadaj pójdziemy do klubu i coś szamnąć...
a na miejscu nikt telefonów nie odbierał...
do mnie nie dzwoniłeś WuRC - Śro 23 Lut, 2011
zefir napisał/a:
bede mieszkał w hotelu zaraz kolo starówki
W Krakowie nie ma starówki, tylko jest Stare Miasto - to nie Warszawa 106 - Śro 23 Lut, 2011 jak bede starszy to moze tez kiedys pojade do krakowa GeKo - Śro 23 Lut, 2011
zefir napisał/a:
o właśnie teraz sobie patrzę że przez Olkusz tez malina droga, raczej nie bede gonił, bo lece z duza przesylka dla tomcata i dla jeszcze jednego kumpla
Polecam za Olkuszem zaraz skręcić na Skałę. Mistrz droga, uwaga po wyjściu z lasu na prawy do miasteczka nie sypią, więc można wpaść na białe z rozpędu.
Trasa rewelka praktycznie zerowe szanse spotkania TIRów itp. bo się zwyczajnie nie zmieszczczą na zakrętach. Asfalt git malina i widoki również. Wpadasz wtedy do Krakowa od strony Zielonek. Prakytcznie brak Fotopstryków. Przy okazji po drodze masz Ojców. Jak jeździlem na studia to była moja ulubiona trasa.wasq - Śro 23 Lut, 2011
konradone napisał/a:
ominąłbym A4 i przejechał przez Olkusz 94ką, po co płacić 1x zł za wyrób autostradopodobny. Tylko trzeba uważać na fotoradary.
w poniedzialek przerabialem ta trase do kraka i spowrotem najlepsza opcja caly czas lecisz 110 - 120
autostrada zenada nie ma sensu jechacTomcat - Śro 23 Lut, 2011 1. W ostatnią sobotę leciałem z Łodzi "1" i "A4", całość trasy wyszła 2:30, więc chyba nienajgorzej jak na polskie warunki, ale jeśli planujesz jechać spokojnie to faktycznie lepiej przez Olkusz.
2. Informację turystyczną zefir ma u mnie w pakiecie, więc możecie się wypałować ze swoimi gejowskimi poradami... HA !
3. Proponuję spota w sobotę koło 18 ? Później najebka w mieście. Rozumiem, że wszyscy są chętni ? Janusz może nawet wpadnie, bo ostatnio wygraliśmy talon na 20zł do House of Beer, więc możemy się za to napyerdolić
zefir - Śro 23 Lut, 2011 wiec tak sobota 18 mi pasuje trase obczailem sobie podobna do Geko zamyslu, juz nie mam sily pomukow slac
wlasnie Jacek geju bys zajechal do krakowa na likend
stare miasto = starowka to samo, my ze wsi Lodzi mamy tylko zacne place i Manufakture Tomcat - Śro 23 Lut, 2011
zefir napisał/a:
stare miasto = starowka to samo, my ze wsi Lodzi mamy tylko zacne place i Manufakture
Nie nie nie nie nie nie ! Starówka jest w takich brzydkich miastach jak Warszawa. Nie jest to również Stary Rynek jak z Poznania. U nas jest Stare Miasto i jest to nazwa własna, której odwiedzający nie mają prawa zmieniać GeKo - Śro 23 Lut, 2011 zefir, Dawaj pomuki a nie ściemy walisz Bonczek - Czw 24 Lut, 2011
zefir napisał/a:
tylko zacne place
Po żydowsku zefir - Czw 24 Lut, 2011 Bonczek wkoncu miasto czterech kultur Janusz - Czw 24 Lut, 2011
Tomcat napisał/a:
Janusz może nawet wpadnie, bo ostatnio wygraliśmy talon na 20zł do House of Beer, więc możemy się za to napyerdolić
karfa ziom, sprawdź datę ważności tego talonu poza tym za dwie dyszki to jakoś specjalnie się nie nayebiesz
co do spota, to ja oczywiście chętny, ale nie wiem czy sie ogarnę w ten łykend Cassis - Czw 24 Lut, 2011
Janusz napisał/a:
poza tym za dwie dyszki to jakoś specjalnie się nie nayebiesz
Janusz, przy Twojej masie i wartości talonu może coś z tego być
GeKo napisał/a:
zefir, Dawaj pomuki a nie ściemy walisz
Zaiste. Ja mam jeszcze zaległego pomuka u Januszka w imieniu barejki w temacie z rozpórkami Janusz - Czw 24 Lut, 2011
Cytat:
Zaiste. Ja mam jeszcze zaległego pomuka u Januszka w imieniu barejki w temacie z rozpórkami
o niczym takim nie wiem
Cassis napisał/a:
Janusz, przy Twojej masie i wartości talonu może coś z tego być
ogolnie jakby to było na mnie, to biorąc pod uwagę to ze kompletnie nie pije, powinno wystarczyć zefir - Czw 24 Lut, 2011 dobra panowie organizowac sie na sobote bedzie mozna sie spotkac i wypic browara na STARÓWCE