Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Kupie fure do DRIFTu :)
Anonymous - Czw 06 Lip, 2006 samochod nie dla mnie, tylko dla mojej Kasi
przegladam wszystko co mi pokazujecie i szukam...Anonymous - Czw 06 Lip, 2006 to Kasia chce driftować czy Ty? saxorulez - Czw 06 Lip, 2006 wtf :566:Anonymous - Czw 06 Lip, 2006 szukaj trueno w europie... jedyne co bylo w europie to levin.
to juz lepiej kupic supre mk.II - 170 koni w serii, szpera, da sie taka trafic za jakies 5000, a moze i bedzie z gazem Loko - Czw 06 Lip, 2006 Myśle ze do takich starych japońców, to ciężko będzie z częściami, a ze to stare auto to pewnie coś w nim padnie raz na jakiś czas.
Japońce fajniejsze do driftu, ale bmw wydaje się znacznie rozsądniejszym wyborem.Anonymous - Czw 06 Lip, 2006
Jaski napisał/a:
to Kasia chce driftować czy Ty?
Kasia kiedys BMW e36 (chyba) ac schnitzera ladnie dawala rade... wiec niech cwiczy... moze daleko zajdzie k-mart - Czw 06 Lip, 2006 300zx twin turbo, bardzo ladnie zamiata dupa! nie moglem sie sam uczyc bo bylem za mlody na prawko gdy ojciec go mial, ale do takiej zabawy naprawde goraco polecam Anonymous - Czw 06 Lip, 2006 do jakiej kwoty autko wchodzi w grę Chayenne?Anonymous - Czw 06 Lip, 2006 gorna granica to okolo 10.000 pln, ale oczywiscie im mniej tym wiecej bedzie na zawieszenie i potem na opony i paliwo do zabawy Anonymous - Pon 17 Lip, 2006 E30 i tylko E30.
Mam coupe z 1990 roku i ten samochód daje dużo przyjemności z jazdy (choć nie jestem katem i jeżdżę bardzo lightowo) - tym bardziej, że pod maską siedzi włożone, zmodyfikowane przez nadwornego tunera BMW (Hartge) 2.5 litra(więcej raczej kucyków niż w 325 -wcześniej było tu 1.8).
Ja akurat auta nie sadzałem na glebie, bo za bardzo je szanuję (jakie polskie drogi sa każdy wie).
Niedługo idzie na sprzedaż.....Żonie nie jest wygodnie je prowadzić niestety - za duże, za dużo pali itp...
PozdrawiamPeter - Pon 17 Lip, 2006 witam nowego forumowicza
kurde chcialbym zobaczyc te drifty w wykonaniu Twojej dziewczyny.szczeka mi troche opadla jak to przeczytalem :546:Loko - Wto 18 Lip, 2006 Tak driftujaca kobieta to musi być ciekawy widok.Anonymous - Wto 18 Lip, 2006 10000 wystarczy i na zakup auta i na przeróbki ewentualne zawiasu.