To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - FIAT Stilo 2.4 20V Abarth

Ryba - Pon 28 Lut, 2011

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Janusz - Pon 28 Lut, 2011

wracasz do formy Kej.. :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
k-mart - Pon 28 Lut, 2011

Jaki tam siedzi zawias w serii i jak sprawuje sie w trasie?
Mysle by rzucic go troche na glebe, pytanie czy nie warto od razu wlozyc jakis lepszych amorow.
No i wydech: tu raczej od razu zwroce sie do MG, ta droga przez wielu zostala juz przetarta.
Nie ma co bawic sie w jakis militaryteki, pewnie cos zle policzyli i nawet nie bedzie pasowal.

206 Gti - Pon 28 Lut, 2011

Nawiązania do F1 są ewidentne - ja bym w to szedł. Moze wez napisz PW Pitowi, zeby sobie D.u.p.y. nie zawracał z M5 tylko od razu poszedł grubo !
206 Gti - Pon 28 Lut, 2011

Cytat:

skrzynia, felgi i wnętrze rodem z F1. mercedes slk się chowa. brakuje mi w nim tylko wyskalowanego prędkościomierza do 320km/h, poza tym ideał.

Sam bym tego lepiej nie ujął. ;D

CHRZANEK - Pon 28 Lut, 2011

Stf napisał/a:
brakuje mi w nim tylko wyskalowanego prędkościomierza do 320km/h

Ale przez to jest bardziej cichociemny - taki "sleeper" :)

206 Gti napisał/a:
Nawiązania do F1 są ewidentne - ja bym w to szedł. Moze wez napisz PW Pitowi, zeby sobie D.u.p.y. nie zawracał z M5 tylko od razu poszedł grubo !

Wiem ze Ty sie smiejesz z tego tematu majac S-klase 6.3 amg.
Mi jednak stilo sie podoba.
Ale nie bede sie sprzeczal, bo przeciez zrobisz mi sprawe w sadzie za jakis post w Twoim kierunku.

pP - Pon 28 Lut, 2011

k-mart napisał/a:
pewnie cos zle policzyli

przez starego xlsa

michool_vt - Pon 28 Lut, 2011

czy to prawda, ze ten selespeed to skrzynia z jakiejs lanci + przedziwny mechanizm 'automatyczny' ?

jezdzilem abarthem z selespeedem, dzwiek git, auto kupa :]

Bart - Pon 28 Lut, 2011

to alfowska skrzynia, jak już pisałem - nieudana. Biegi zmienia wolno i się psuje.

A moze jest mozliwosc napisania jakiegos bardzo mocnego programu do tej skrzyni, by faktycznie rzucala biegami jak w F1.
Bart - Pon 28 Lut, 2011

jest w Chorzowie koleś, który ogarnia takie sprawy...

ale on teraz pracuje w sosnowcu.
Bart - Pon 28 Lut, 2011

ponoć problem selespeeda rozwiązuje się zastępując ją długą skrzynią z iveco, o taką:

Bart,
ja bym poprosil o jakies ciekawostki na fotkach ktore spotkales w swojej branzy, samochody dostawcze budowane przez ekspertow.
O ile akurat cos takiego obecnie jest w ogloszeniach.