To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] SEICENTO SPORTING

Ryba - Wto 01 Mar, 2011

Oglądająć RAJDY i obserwując seiko albo cieńkiego jestem w stanie wysnuć tylko jedno stwierdzenie - albo 95% osób nie umie porządnie skontrować przy nadsterowności, albo samochodów tych praktycznie się nie da wyprowadzić z tego, a 5% osób ma szczęscie i im się udaje =]
speed555 - Wto 01 Mar, 2011

sprezyny były tylko inne w sportingu, no i skrzynia krótsza, zderzaki, fotele i obrotomierz na srodku. jak do pracy jedziesz autostrada to lepiej vana bo ma dłuuuuuga skrzzynie:)
Ryba - Wto 01 Mar, 2011

nie to co np takie audi.

martin.h - Wto 01 Mar, 2011

Ryba napisał/a:
Oglądająć RAJDY i obserwując seiko albo cieńkiego jestem w stanie wysnuć tylko jedno stwierdzenie - albo 95% osób nie umie porządnie skontrować przy nadsterowności, albo samochodów tych praktycznie się nie da wyprowadzić z tego, a 5% osób ma szczęscie i im się udaje =]

Samochód jest krótki, więc w poślizgu jest bardzo nerwowy, trzeba mieć kórewsko szybkie ręcę.
Porównanie z Audi jest w tym przypadku totalnie z dupy.

Anonymous - Wto 01 Mar, 2011

mi tam Ciasno w CC/CS , i ja bym sobie nie kupił takiego auta , 3 dzwony miałem w tico jako pasażer i mi starczy
Ryba - Wto 01 Mar, 2011

martin.h napisał/a:
Porównanie z Audi jest w tym przypadku totalnie z dupy.

Porównanie z Audi, jest w tym przypadku totalnie sarkastyczne.

Ryba - Wto 01 Mar, 2011

Czesiek, po pierwszym dzwonie trzeba było zrobić zbieżność =]
mi - Wto 01 Mar, 2011

Ryba napisał/a:
95% osób nie umie porządnie skontrować przy nadsterowności, albo samochodów tych praktycznie się nie da wyprowadzić z tego, a 5% osób ma szczęscie i im się udaje

bullshit, Sei idzie bokiem jak każdy inny samochód. A że krótki jest i ma nie do końca szybki układ kierowniczy - trza się postarać nieco bardziej.

Wciąż jednak polecam Sienę - szybka, ładna i ekonomiczna :jupi:

k-mart - Wto 01 Mar, 2011

Nie jezdzilem sportowo sejem, ale mialem przyjemnosc byc wozonym siena.
Ten samochod prowadzi sie jak by z tylu mial 50kg a z przodu 950kg
:>

Bart - Wto 01 Mar, 2011

vitesse napisał/a:
od seicento wolalbym kazdy inny samochod

ićstont!

Jeśli idzie o poślizgi i takie tam - fur jest nerwowy z racji rozstawu osi, jeśli się ogarnia - można się pobawić, choć oczywiście nie jest to prosta sztuka.

polll - Wto 01 Mar, 2011

hehehe nawet ostatnio zastanawialem się czy nie zamienic 106 na jakies mocne cc/sc :D

a tak pozatym to tylko sporting od jakiegos dziadka :D

Bart - Wto 01 Mar, 2011

polll napisał/a:

za Odrą jak najbardziej realne :>

k-mart - Wto 01 Mar, 2011

Bart napisał/a:
polll napisał/a:

za Odrą jak najbardziej realne :>

a co to ta Odra?

Bart - Wto 01 Mar, 2011

Odra (łac. morbili, ang. measles, rubeola) – wysoce zaraźliwa choroba zakaźna wieku dziecięcego wywoływana przez należący do rodziny paramyksowirusów wirus odry. Zidentyfikowano 21 szczepów wirusa[1].
Konrad - Wto 01 Mar, 2011

http://www.odra.com.pl/