To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Golf V GTI DSG sprzedam

itr 911 - Śro 02 Mar, 2011

Michał napisał/a:
Generalnie to życzę ci szybkiej sprzedaży ale ...
poprzez środek tego samochodu, on nie jest do przyjęcia. Wygląda jakby był rzeźbiony przez Austryjackich drwalów za pomocą siekier, a nad nimi czuwał naklejowany kej ...
Jest on po prostu prze nudny stylistycznie, smutny.
PS. sam go sciągałeś z dubaju ? o_O

Faktycznie wnętrze szału nie robi szczególnie deska, ale już jakościowo jest ok.

Np corsa ma dużooo ładniejsze wnętrze choć materiały(deska) jest gorszej jakości.

Sprowadzał znajomy, który ma tam dojście do firmy ubezpieczeniowej.
Można tam wychaczyć auto w bardzo atrakcyjnej cenie, ale połowa 2/3 ceny auta to koszty sprowadzenia.

No, ale auto po dwóch latach eksploatacji miało cały spód jakby wyjechało z fabryki no lekko przykurzone :rotfl:

Michał - Śro 02 Mar, 2011

nieźle ...
DeeS - Pią 04 Mar, 2011

a ta Twoja ? http://otomoto.pl/opel-corsa-opc-C17497714.html ?
itr 911 - Pią 04 Mar, 2011

Tak
GeKo - Pią 04 Mar, 2011

mnie tam środek nie przeszkadza, oprócz nawiązania kraty foteli do Golfa I to dla mnie jest mega słaby pomysł stylistów. Pitt miał ładniejsze stołki a Igor te Recaro to już mistrzunio :]
GeKo - Pią 04 Mar, 2011

Loko napisał/a:
W Dubaju można wyhaczyć niezłe okazje:

Trzeba tylko kredycik za nie spłacić :]

Bonczek - Pią 04 Mar, 2011

Fotele FTW xD
DeeS - Sob 05 Mar, 2011

Nie chcesz sie zamienic na Ibize ?:)
itr 911 - Sob 05 Mar, 2011

DeeS napisał/a:
Nie chcesz sie zamienic na Ibize ?:)

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

bardzo chętnie, ale tylko pierwszego gena bo tam porsche macało swoje łapska :faja:

Ale i tak nie przebiłeś typa, który wysłał mi wczoraj zapytanie czy się nie zamienię...na działkę :rotfl: :rotfl: :rotfl:

No nic myślę jak mówi, że działeczka pod warszawą to może nie głupi pomyśł przytulić może by się kiedy pobudował...

Jak przyszło do konkretów to...działka nie pod warszawą tylko w mazowieckim (mława), zaorane pole itp :rotfl:

Ale luzik przyzwyczajony jestem do takich akcji :lol2:

Ooooo przypomniało mi się!!! Kiedyś koleś chciał się zamienić ze mną jak sprzedawałem rower...na głóśniki :]

DeeS - Nie 06 Mar, 2011

hahah ;)