Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Wynajmę garaż - Warszawa
dzik - Czw 17 Mar, 2011
Bonczek napisał/a:
dzik napisał/a:
Tez z checia wynajalbym drugi.
Ja mam od gminy, 300 z malym hakiem, 21m2, dwie r5 wejda na dlugosc.
Woda, prad, ogrzewanie.
Na boki zostaje jeszcze jakieś miejsce?
Malo, zeby wysiasc z R5 musze sie przytulic mocno.
Tak w ramach wyjasnienia, to moj garaz a nie oferta
Gminy co pewien czas wynajmuja takie lokale ale fatalnie o tym informuja.Jacek - Czw 17 Mar, 2011 garaż dzikowy bardzo ładny. wystarczy położyć deski sosnowe na podłogę i można zamieszkać coś a'la mini loft by było !
byłem, widziałemk-mart - Czw 17 Mar, 2011 Bonczek oddawaj "pomogl "
za pw!Jacek - Czw 17 Mar, 2011 ja nie dostałem PW!!MoRToN - Czw 17 Mar, 2011 Panie Bonczek daj namiar na te babice pliss. Bo rozumiem, że wiecej niż jeden jest tam do wzięcia ?Bonczek - Czw 17 Mar, 2011
dzik napisał/a:
Tak w ramach wyjasnienia, to moj garaz a nie oferta
I tak też to odebrałem, tylko chciałem podkreślić, że dla mnie taki garaż, gdzie nie mam miejsca na boki w przypadki CRXa jest niefunkcjonalny
Mortą PW już Ci ślę.
Martkej, sprawdzałem dziś skrzynkę, nic od Ciebie nie doszło, tylko jakieś ulotki z pizza - to Ty?k-mart - Czw 17 Mar, 2011
Bonczek napisał/a:
Martkej, sprawdzałem dziś skrzynkę, nic od Ciebie nie doszło, tylko jakieś ulotki z pizza - to Ty?
Franek napisal w poscie "PW" i dostal za to pomogl,
ja jakos nie dostalem Bonczek - Czw 17 Mar, 2011 Aaaaa, bo Franek napisał kilka PW o fajnej treści i dlatego Bart - Czw 17 Mar, 2011 zabijają te warszawskie ceny
dla porównania - u mnie na osiedlu wynajęcie garażu to jakieś 100zł, 150zł to już naprawdę sporo.
Mój brat trochę cudem wynajął murowany garaż w dość przyzwoitym miejscu za 50zł miesięcznie Yarko - Czw 17 Mar, 2011
Bart napisał/a:
Mój brat trochę cudem wynajął murowany garaż w dość przyzwoitym miejscu za 50zł miesięcznie
Bart - Czw 17 Mar, 2011 zbliżony standard, tylko cegła trochę ciemniejszami - Czw 17 Mar, 2011 cegła cegłą - mam drzwi na boki otwierane, nie do góry...Bonczek - Czw 17 Mar, 2011
Bart napisał/a:
zabijają te warszawskie ceny
Masz trochę racji - z tym, że ja mam porównanie na własnej skórze tylko z Kielcami i co najśmieszniejsze w tym zapi.zdówku ceny są podobne anjas - Pią 18 Mar, 2011 Warszawskie ceny są z dupy. Przez chwilę szukałem garażu u mnie we wiosce i za 100 spokojnie można wynająć fajny garaż. Ale cóż, to wszystko niewidoczna ręka rynku - w Warszawie dużo samochodów i mało garaży, a u mnie we wiosce dużo garaży i mało samochodów... (furmanki ludzie trzymają w stodołach a do kościoła raczej konno jeżdżą niż automobilem...)M - Pią 18 Mar, 2011 Warszawa jest ogólnia kaleka jeśli chodzi o archtekturę, wszystko jest postawione na głowie