Marek23 - Nie 20 Mar, 2011 Kazdy sie boi mocy CHRZANEK - Nie 20 Mar, 2011
Marek23 napisał/a:
Kazdy sie boi mocy
o GSI to już nie są żarty.GeKo - Nie 20 Mar, 2011 Dokładnie auto odbudował Grabek, klatkę robił Baran co jeszcze z karoserii robił on to nie wiem. Generalnie dużo kasy poszło i za dużo więcej je wystawiał teraz widze jest w jakiś śmiesznych pieniądzach.Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 sądzicie ze warto się tym bliżej zainteresowac??Jaco - Nie 20 Mar, 2011
layer napisał/a:
Auto odbudował Michał Grabka z Mysłowic, widziałem go na jakimś treningu pod koniec 2009 roku. Auto dobrze wtedy wyglądało i jeździło.
A teraz to dobre kilka miesięcy wisi na allegro.
Jak Michał zakończył budowę, to kadecik był bjutifull... i poszedł za 2x tyle za ile teraz jest wystawiony, ale skąd ta cena to ciężko stwierdzić...
Jak coś to pisz, mam kontakt z Michałem mogę go podpytać może coś wie jak to aktualnie wygląda...Anonymous - Nie 20 Mar, 2011 Jaco-jesli mozesz to podpytaj się,nie mowie ze kupie bo dopiero mi sie klaruje sytuacja w pracy ale jesli wszystko pójdzie dobrze to napewno bede kupował jakiegos upalatoraAnonymous - Pon 21 Mar, 2011 daje ogłoszenie Kadzia z Warmi i Mazur może kogoś zainteresuje , http://rally.olsztyn.pl/viewtopic.php?t=1520M - Pon 21 Mar, 2011 lubie takie rajdowe złomy, miliard razy prostowane, spawane blachyJaco - Pon 21 Mar, 2011
proszę o uzasadnienie tego stwierdzenia Bad-i - Pon 21 Mar, 2011
M napisał/a:
lubie takie rajdowe złomy, miliard razy prostowane, spawane blachy
he he no wiesz co......... Lepiej wydac 200K PLN na nowe nie bite M - Pon 21 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
M napisał/a:
lubie takie rajdowe złomy, miliard razy prostowane, spawane blachy
he he no wiesz co......... Lepiej wydac 200K PLN na nowe nie bite
Ja bym wolał kamienicę w ChorzowieJacek - Pon 21 Mar, 2011 bizmesmeny karwa M - Pon 21 Mar, 2011 z lokatoramiBad-i - Pon 21 Mar, 2011 za tyle to kamienicy nawet w Stalowej Woli nie kupisz