ŁukaszS3 - Nie 20 Mar, 2011 No bo właśnie jak ja zedrę tą powłokę ochronną to już jej tam nie ma wcale...
Nie ma jeszcze jakiś powłok zabezpieczających? Albo pomalować bezbarwnym?Janusz - Nie 20 Mar, 2011 ja u siebie robiłem to o czym mówi Andrzeeeeeej.. ale wielkiego chu... to dało... jestem koniem i coś zyebałemkubas - Nie 20 Mar, 2011
Janusz napisał/a:
ja u siebie robiłem to o czym mówi Andrzeeeeeej.. ale wielkiego chu... to dało... jestem koniem i coś zyebałem
bo jesz kanapeczki i nie masz siły zrobić tego porządnie ŁukaszS3 - Nie 20 Mar, 2011 kurde nie chciałbym doprowadzić do tego że będą one jeszcze gorsze bo wtedy to już totalna dupaJanusz - Nie 20 Mar, 2011
Cytat:
bo jesz kanapeczki i nie masz siły zrobić tego porządnie
może tak być Anonymous - Nie 20 Mar, 2011
ŁukaszS3 napisał/a:
kurde nie chciałbym doprowadzić do tego że będą one jeszcze gorsze bo wtedy to już totalna dupa
To dogadaj się z kimś kto robi to profesjonalnie jeśli nie czujesz się na siłach żeby to zrobić Nox zdaje się to robi (?)Janusz - Nie 20 Mar, 2011
AndreXSi napisał/a:
Nox zdaje się to robi (?)
tak jest, już go o to pytałem robi, jest miły i wszystkim jeździł ŁukaszS3 - Śro 23 Mar, 2011 Pardą jeszcze raz Ma ktoś tel do szanownego nox'a?Młody Papież - Śro 23 Mar, 2011 ma niejeden, ale czy można tak nim szastać na lewo i prawo (?) ŁukaszS3 - Śro 23 Mar, 2011 czemu na prawo i lewo? Jest PeWu Młody Papież - Śro 23 Mar, 2011 też mi się wydaje, że n0ks sprawdza PW, a że bywa na forumie regularnie, napewno szybko odpisze nox - Czw 24 Mar, 2011 jestem tuuu CHRZANEK - Czw 24 Mar, 2011
ŁukaszS3 napisał/a:
Czym mogę to naprawić jakieś środki? Pasty?
Pomóżcie
Jest taki jeden magik od lamp.
Nazywa się Michał i robi "black look'i" najlepiej na świecie.anjas - Czw 24 Mar, 2011 Michał wypieka najlepsze lampy pod słońcem!Młody Papież - Czw 24 Mar, 2011 a nie w piekarniku?