Tak się zastanawiam po co Jackowi fura z odsuwanym dachem? Ale już wiem po co. Jako, że Jacek robi remont to łatwiej mu będzie do takiej fury wrzucać gruz z okna, jak będzie go w nocy wywoził do lasu
martin TAK. To znów typowa wypowiedź ekspercawas79 - Śro 23 Mar, 2011 Jacek lejesz mjut na moje starcze serce Bart - Śro 23 Mar, 2011
was79 napisał/a:
Jacek lejesz mjut na moje stercze
się bawicie, chłopcy Jacek - Śro 23 Mar, 2011 Bad-i wielkie dzięki za sprawozdanie Bart - Śro 23 Mar, 2011
Jacek napisał/a:
Bad-i wielkie dzięki za sprawozdanie
streśćże co napisał wielkolud, dobry człowieku Jacek - Śro 23 Mar, 2011 zatem samochód w stanie bardzo dobrym. nic nie stuka nic nie puka lakier po polerce jak już wiemy (itr 911 pomuk puszczony )
cena 3500 do wzięcia.
ale muszę przedyskutować z Hanią bo na 3.5 się nie skończy. Do tego rejestracja 250 jakiś przegląd z olejem może rozrząd za 250zł i zaraz będzie 5k jak nic a przy uzbrajaniu lokum w AGD nowy lakier, sracz i tp itd nie wiem czy uciągnę
kórwa mogłem jednak ten kolektor sprzedać to bym miał starletkę Bart - Śro 23 Mar, 2011 a ja już przewodnik po stolicy kupiłem, żeby coś zwiedzić przy okazji wyprawy po starletkę Jacek - Śro 23 Mar, 2011 jeszcze zastanawia mnie jedna sprawa. ponieważ jest to bardzo rzadka wersja OPEN AIR z otwieranym dachem, czy jakiś pijany bytomski zorrok pod kamienicą nie zrobi autografu na tym jakże uroczym brezencie. już nie wspomne o tym czy nie przecieka
Jacek - Śro 23 Mar, 2011 Bartuś a może pojedziemy na wycieczkę miniakiem na suszi?
czwartek dalej akualny u mnie godzina 18:30-19:00 a potem na jadło...kto chce niech wpada...Fałata 14/7Bart - Śro 23 Mar, 2011 dach w ostateczności można by papą obić, posmołować i byłoby git
dachówki też by się dobrze prezentowały na tojce, widzę to!Stf - Śro 23 Mar, 2011
Bart napisał/a:
dach w ostateczności można by papą obić, posmołować i byłoby git
dachówki też by się dobrze prezentowały na tojce, widzę to!
jestem za papo.Walle - Śro 23 Mar, 2011 i ocieplić styropianem 10tką, bo noce jeszcze chłodne