tak, wtedy było na projekt xsCassis - Sob 26 Mar, 2011 Janusz, a może rzuć temat na KRC, tam paru chłopaków jest chętnych na hamowanie.WuRC - Nie 03 Kwi, 2011 Ja też bym się pisał na hamowanie.Janusz - Wto 10 Maj, 2011 dobra, to ile jest tych 100% chętnych na hamownie bez narzekania na to ze sobota nie pasi, ze piątego nie togo ze hamownai nie ta itp itd... jak uzbieramy 10 osób którym naprawdę zależy na shamowaniu fury to można dzwonić na jakąś hamownie. wiec robimy liste powaznie zainteresowanych;
1. Janusz
2.bulix
3.majer
4.kakenBart - Wto 10 Maj, 2011 jaje.bie, co za nickiJacek - Wto 10 Maj, 2011 was79 - Wto 10 Maj, 2011 Janusz - Wto 10 Maj, 2011 patrzcie na swoje
poza tym to sa ich przezwiska, niektórzy maja życie i dostają pseudonimy, inny sami sobie je nadają w necie Michał - Wto 10 Maj, 2011 Kaken
Kaka Demona ?
Bulix musi być gruby chyba ....Janusz - Wto 10 Maj, 2011
Michał napisał/a:
Bulix musi być gruby chyba ....
nie wiem czy gruby, ale fest latary potrafi wypłacać matt - Śro 25 Maj, 2011 dobra panowie, decydujemy się na tą hamownie jak nie powiem co ... Januszek, ogarniasz to, czy ja mam się zająć tematem bo chciałbym shamować france + 2 kumpli oplozłomy, więc pewna jest trójka + inne bulixy ale to trzeba zebrać do kupy bo jest bajzel ...Janusz - Śro 25 Maj, 2011
matt napisał/a:
czy ja mam się zająć tematem
zajmij sie tematem ja nie mam nerfóf, poza tym Ty masz bardziej na miejscu matt - Śro 25 Maj, 2011
Janusz napisał/a:
poza tym Ty masz bardziej na miejscu
telefon i internet chyba tak samo u mnie działa jak u Ciebie ale spoko postaram się zająć tematem Janusz - Śro 25 Maj, 2011
matt napisał/a:
telefon i internet chyba tak samo u mnie działa jak u Ciebie ale spoko postaram się zająć tematem