powiadają ze ja światowy jestem ale widze ze ja to w dupie byłem i gówno widziałem,w koncu trzeba będzie swiata liznąć i do wawy zajechac
To naleciałości po studiach - pamiętaj prawdziwy Bad-i lubi MILFY z silikonami i zayebiste wingsy z piwem
p.s. Latara i narty to już specyfikacja EU PiTT - Pią 25 Mar, 2011 yeah!!!
bad eye Anonymous - Pią 25 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
rabarbar napisał/a:
powiadają ze ja światowy jestem ale widze ze ja to w dupie byłem i gówno widziałem,w koncu trzeba będzie swiata liznąć i do wawy zajechac
To naleciałości po studiach - pamiętaj prawdziwy Bad-i lubi MILFY z silikonami i zayebiste wingsy z piwem
p.s. Latara i narty to już specyfikacja EU
To w zasadzie tak jak ja, z tym ze ,wstyd się przyznać, ale w usa nie byłem,znaczy byłem ale tylko w porcie więc się nie liczy
jesli znajdziesz te zayebiste skrzydła w wawie to przy okazji się pisze na 30 szt PiTT - Pią 25 Mar, 2011 kurde, ja leciałem nad całymi stanami, to prawie jakbym tam był co nie Bad-i - Pią 25 Mar, 2011
rabarbar napisał/a:
jesli znajdziesz te zayebiste skrzydła w wawie to przy okazji się pisze na 30 szt
Masz to jak w banku, ale coś czuje ze bede musial je sam zrobić
Ale wtedy bedziemy musieli tez zaprosic kilka MILFów Anonymous - Pią 25 Mar, 2011 kraj uważa się za zaliczony dopiero po pierwszej najebce na jego terenie!!!!Anonymous - Pią 25 Mar, 2011
Bad-i napisał/a:
rabarbar napisał/a:
jesli znajdziesz te zayebiste skrzydła w wawie to przy okazji się pisze na 30 szt
Masz to jak w banku, ale coś czuje ze bede musial je sam zrobić
Ale wtedy bedziemy musieli tez zaprosic kilka MILFów
nie widze przeciwwskazań..... Bad-i - Pią 25 Mar, 2011 żebyś tylko pozniej chlopakom nie opowiadał ze były za stare Jakarti - Pią 25 Mar, 2011
Cytat:
kiedyś na rogu Nowego Światu i Chmielnej była jakaś amerykańska knajpa
podobnie nie najgorsze mieli tam skrzydełka
nie wiem czy już tego nie zamknęli
zamkli.Bad-i - Pią 25 Mar, 2011
Jakarti napisał/a:
Cytat:
kiedyś na rogu Nowego Światu i Chmielnej była jakaś amerykańska knajpa
podobnie nie najgorsze mieli tam skrzydełka
nie wiem czy już tego nie zamknęli
zamkli.
to Rodeo byo?Gaydek - Pią 25 Mar, 2011 Zayebiste skrzydełka? http://forum.hothatch.org...p=407722#407722Bad-i - Pią 25 Mar, 2011 moje zuby mogą tego nie zgryśćCassis - Pią 25 Mar, 2011 W Lublinie jest taka knajpa Jesz Burger... ale jakaś Magda G. powiedziała że śmierdzi tam trupem. M - Sob 26 Mar, 2011
Cassis napisał/a:
W Lublinie jest taka knajpa Jesz Burger... ale jakaś Magda G. powiedziała że śmierdzi tam trupem.
ona nie mówiła o jeżu tylko o bobrze.. .swoimAnonymous - Sob 26 Mar, 2011 chyba w Champions w Marriocie są jedne z lepszych .... w Bezgranicznej u Olgi są też całkiem przyzwoite a zawsze polecam żeberko