Łukasz wszystko ma sen liczy sie KASA....niestety....
Grzesiek Ty w tym siedzisz dlatego dopytam. Czy uważasz ze lepiej by bylo to rozebrac i doprowadzic do serii i sprzedac graty osobno?
Ja mysle ze za zabawke na tor to bardzo fajna cena.....PiTT - Nie 03 Kwi, 2011 za 15 by poszedł? 206 Gti - Nie 03 Kwi, 2011 jezeli ma napęd na tyl to bioreKarQ - Nie 03 Kwi, 2011 Copen
Kozak fur Rasputin - Nie 03 Kwi, 2011
PiTT napisał/a:
za 15 by poszedł?
Poczekaj,za trzy miesiące pewnie tyle bedzie kosztował
Niestety realia polskiego rynku są dramatyczne,dlatego ciężko sprzedać zadbaną sztuke.Bad-i - Nie 03 Kwi, 2011
Rasputin napisał/a:
PiTT napisał/a:
za 15 by poszedł?
Poczekaj,za trzy miesiące pewnie tyle bedzie kosztował
Niestety realia polskiego rynku są dramatyczne,dlatego ciężko sprzedać zadbaną sztuke.
No to niestety Cie zmartwie, bo Łukasz tak nisko z cena nie zejdzie...Grzesiek VTS - Nie 03 Kwi, 2011
Bad-i napisał/a:
Grzesiek VTS napisał/a:
Łukasz wszystko ma sen liczy sie KASA....niestety....
Grzesiek Ty w tym siedzisz dlatego dopytam. Czy uważasz ze lepiej by bylo to rozebrac i doprowadzic do serii i sprzedac graty osobno?
Ja mysle ze za zabawke na tor to bardzo fajna cena.....
Powiem tak...
Jak sie nie sprzeda w dobrej cenie to trzeba to rozebrać .......Polski rynek to nie Francja lub UK ,tam samochody dofinansowane sa sprzedawane w dobrej kasie.
Moje zdanie jest takie wyciągam silnik i pare innych części sprzedaje to za kilka tysięcy zł i wkładam oryginalne a saxo za 11 na allegroade - Nie 03 Kwi, 2011 wystaw zagranica!! w polsce jak wszyscy pisza male szanse:/arssss - Nie 03 Kwi, 2011 Oddałbym nerke za niego...
Właśnie może tak jak ade, pisze warto go za granice puścic?jarek-malopolska - Nie 03 Kwi, 2011
Grzesiek VTS napisał/a:
Jak sie nie sprzeda w dobrej cenie to trzeba to rozebrać .......
czekam az sie pojawi post i bedzie juz ustalona lista gratów, ktos VEMS, inny wydech, nastepny kolektor Raceland, itd Stacho - Nie 03 Kwi, 2011 dlaczego akurat teraz nie możesz go potrzymać jeszcze rok ?saxorulez - Nie 03 Kwi, 2011 20 000 zaliczki i jest Twój na resztę poczekam
Będe wdzięczny za podlinkowanie auta na róznych forachJacek - Pon 04 Kwi, 2011 moim zdaniem dobra cena...nawet jakby był bez kolektora