M - Pon 04 Kwi, 2011 Nie martw się konkurencją - zawsze będzie ktoś szybszy albo wolniejszy,
niestety slick to podróż w jedną stronę - jak już pośmigasz na r888 lub czymś lepszym to potem jazda na zwyklej oponie nawet nie na czas to masakra.Yarko - Pon 04 Kwi, 2011 wiem wiem, już raz przeżyłem szok jak przesiadłem się na R1R
kurde chyba pełny slick na początek to niezbyt dobry pomysł, trzeba trochę pojeździć i samemu wyczuć, fura prawie seria, zawias jako tako daje rade, R888 albo Federale powinny już ładnie ogarnąć, ale zastanowię się czy nie kupić tych AVON'ów na przyszłośćStf - Pon 04 Kwi, 2011
Yarko napisał/a:
wiem wiem, już raz przeżyłem szok jak przesiadłem się na R1R
r1r to kupa nawet w stosunku do r888 a między r888 a slickiem są jeszcze z 2-3sek na 2 minutach...
Yarko napisał/a:
kurde chyba pełny slick na początek to niezbyt dobry pomysł, trzeba trochę pojeździć i samemu wyczuć, fura prawie seria, zawias jako tako daje rade, R888 albo Federale powinny już ładnie ogarnąć, ale zastanowię się czy nie kupić tych AVON'ów na przyszłość
bierz pełny slick i dobry klocek. zobaczysz jaka masakra jest na dohamowaniach z większych prędkości.M - Pon 04 Kwi, 2011 Mam już gps "wyścigowy" więc będziemy mogli zmierzyć prędkość pokonywania zakrętów różnymi oponami Loko - Pon 04 Kwi, 2011
M napisał/a:
Mam już gps "wyścigowy" więc będziemy mogli zmierzyć prędkość pokonywania zakrętów różnymi oponami
Coś więcej? co to za diwajs masz?M - Pon 04 Kwi, 2011 Bez rewelacji, 5hz gps + racechrono, dlatego napisalem "".Testowalem go i jest mega szybki - jest na nowym chipie mtk2.Loko - Pon 04 Kwi, 2011
M napisał/a:
Bez rewelacji, 5hz gps + racechrono, dlatego napisalem "".Testowalem go i jest mega szybki - jest na nowym chipie mtk2.
Fajnie i jak to ogarnia, bo też od jakiegoś czasu przymierzam sie do takiego zestawu. Ostatnio strasznie kusi mnie nowy 10 Hz GPS qstarza.
Nie ma problemu z przesyłaniem przez bluetooth? da się to podłączyć do telefonu kablem usb?M - Wto 05 Kwi, 2011 wszystko dziala bez skazy,zero problemow. Bt i usb mini. Jest wewnetrzny dataloger i ogolnie malina.