To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Slicki - Ułęż

M - Pon 04 Kwi, 2011

Nie martw się konkurencją - zawsze będzie ktoś szybszy albo wolniejszy,
niestety slick to podróż w jedną stronę - jak już pośmigasz na r888 lub czymś lepszym to potem jazda na zwyklej oponie nawet nie na czas to masakra.

Yarko - Pon 04 Kwi, 2011

wiem wiem, już raz przeżyłem szok jak przesiadłem się na R1R :)

kurde chyba pełny slick na początek to niezbyt dobry pomysł, trzeba trochę pojeździć i samemu wyczuć, fura prawie seria, zawias jako tako daje rade, R888 albo Federale powinny już ładnie ogarnąć, ale zastanowię się czy nie kupić tych AVON'ów na przyszłość

Stf - Pon 04 Kwi, 2011

Yarko napisał/a:
wiem wiem, już raz przeżyłem szok jak przesiadłem się na R1R

:) r1r to kupa nawet w stosunku do r888 a między r888 a slickiem są jeszcze z 2-3sek na 2 minutach...

Yarko napisał/a:
kurde chyba pełny slick na początek to niezbyt dobry pomysł, trzeba trochę pojeździć i samemu wyczuć, fura prawie seria, zawias jako tako daje rade, R888 albo Federale powinny już ładnie ogarnąć, ale zastanowię się czy nie kupić tych AVON'ów na przyszłość

bierz pełny slick i dobry klocek. zobaczysz jaka masakra jest na dohamowaniach z większych prędkości.

M - Pon 04 Kwi, 2011

Mam już gps "wyścigowy" więc będziemy mogli zmierzyć prędkość pokonywania zakrętów różnymi oponami :)
Loko - Pon 04 Kwi, 2011

M napisał/a:
Mam już gps "wyścigowy" więc będziemy mogli zmierzyć prędkość pokonywania zakrętów różnymi oponami :)

Coś więcej? co to za diwajs masz?

M - Pon 04 Kwi, 2011

Bez rewelacji, 5hz gps + racechrono, dlatego napisalem "".Testowalem go i jest mega szybki - jest na nowym chipie mtk2.
Loko - Pon 04 Kwi, 2011

M napisał/a:
Bez rewelacji, 5hz gps + racechrono, dlatego napisalem "".Testowalem go i jest mega szybki - jest na nowym chipie mtk2.

Fajnie i jak to ogarnia, bo też od jakiegoś czasu przymierzam sie do takiego zestawu. Ostatnio strasznie kusi mnie nowy 10 Hz GPS qstarza.

Nie ma problemu z przesyłaniem przez bluetooth? da się to podłączyć do telefonu kablem usb?

M - Wto 05 Kwi, 2011

wszystko dziala bez skazy,zero problemow. Bt i usb mini. Jest wewnetrzny dataloger i ogolnie malina.