Kamil nam to uczynił MoRToN - Nie 17 Kwi, 2011 Nie będzie niczego, ani pomuków ani niczego.M - Nie 17 Kwi, 2011 Pomuki byłyby fajne gdyby nie to że stały się bezużyteczne bo rozdawane dla zabawy a nie z powodu faktycznej pomocy.Greg - Nie 17 Kwi, 2011
M napisał/a:
Pomuki byłyby fajne gdyby nie to że stały się bezużyteczne bo rozdawane dla zabawy a nie z powodu faktycznej pomocy.
Zgadzam się. Swego czasu było to już przesadą. Może da się je wyzerować i pilnować później głupawego rozdawnictwa? M - Nie 17 Kwi, 2011 Moglbym patrzec na rece i jak ktos sie wyglupia to wyzerowac licznik tylko ze nie jestesmy stadem baranów a dorosłymi ludźmi - jest odpowiedzialnosc grupowa - jak nikt nie reaguje na to że się robi cyrk- to ja też mam w dupie i wyłączam cały mechanizm.Bart - Nie 17 Kwi, 2011 pomuki są dla frajerów, ten kto zebrał ich najwięcej jest arcyfrajerem!M - Nie 17 Kwi, 2011 HmmMick - Nie 17 Kwi, 2011 Gregu w ramach podziękowań poproszę na lewym w nowym nabytku Jakarti - Pon 18 Kwi, 2011 przechodzimy z pomukow na browary wysylane pocztą.
koszt niewielki a satysfakcja gwarantowana Bart - Pon 18 Kwi, 2011 +1, poproszę jabłkowego reddsa Anonymous - Pon 18 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
+1, poproszę jabłkowego reddsa
zanotowałem faldzip - Wto 19 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
poproszę jabłkowego reddsa
to ja juz wolalbym pomuka...Michał - Pią 22 Kwi, 2011