Grzesiek VTS - Pon 11 Kwi, 2011 mam 4 sztuki ale uszkodzone Anonymous - Pon 11 Kwi, 2011 to se je wsadź ....Loko - Pon 11 Kwi, 2011 Niestety nie mam tej jednej sztuki, pojechała razem z saxofonem.jarek-malopolska - Pon 11 Kwi, 2011
Loko napisał/a:
Niestety nie mam tej jednej sztuki, pojechała razem z saxofonem.
a wiela za 4 szt. białe ?Loko - Pon 11 Kwi, 2011 Pińcet złotych.jarek-malopolska - Pon 11 Kwi, 2011 to masz malowane proszkowo na biało, całość felgi czy pod oponą sa srebrne ?Loko - Pon 11 Kwi, 2011 Malowane są w profesjonalnym studiu malarskim Szybkafarbkagarażloka, malowałem je sam hameraitem w sprayu, nie pamiętam jak jest pod oponą, na pewno od wewnątrz są pomalowane.fydi - Pon 11 Kwi, 2011
Loko napisał/a:
Malowane są w profesjonalnym studiu malarskim Szybkafarbkagarażloka, malowałem je sam hameraitem w sprayu, nie pamiętam jak jest pod oponą, na pewno od wewnątrz są pomalowane.
Szkoda, mnie zależało, aby były pomalowane tylko pod oponą, a nie na zewnątrzwas79 - Wto 12 Kwi, 2011 Bart - Wto 12 Kwi, 2011
Grzesiek VTS napisał/a:
mam 4 sztuki ale uszkodzone
ziom, dlaczego każdą wypowiedź musisz kończyć: " " ?was79 - Wto 12 Kwi, 2011 Bo jest koleś git i pyerdoli zasady
Bart - Wto 12 Kwi, 2011
was79 napisał/a:
Bo (...)koleś (..) pyerdoli
no coś w tym jest jarek-malopolska - Wto 12 Kwi, 2011
Loko napisał/a:
Malowane są w profesjonalnym studiu malarskim Szybkafarbkagarażloka, malowałem je sam hameraitem w sprayu, nie pamiętam jak jest pod oponą, na pewno od wewnątrz są pomalowane.