Kryha - Śro 13 Kwi, 2011 Vlodarsky, Barejka napisał temat w moim imieniu
Napisz mi coś o tym C2, jakieś fotyVlodarsky - Śro 13 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
a co to za cena?
promocyjna 100% sprawny technicznie - po przeglądzie za ok 3-4 tys zł w naszym ASO 10 tys km temu.
Cena tylko nie jest negocjowalna
(czyli wymieniony jest rozrząd, wszelkie płyny i inne duperele na co mogę pokazać faktury ale nie mogę ich dać przez ochornę danych osobowych itd)
foty mogę Ci wysłać na maila - samochód ma jeden defekt - wygląd (spoiler i progi które można usunąć i dziwny lakier, ale może Tobie się spodoba i coś z tego wymyślisz, a no i ma też wgniecenie w prawym tylnym błotniku jak by ktoś kolanem zajechał)
ma 70 tys potwierdzonego przebiegu i jest zamulony bo ostatnie dwa lata jeździła nim kobieta totalnie bez aspiracji sportowych
Gdzieś jutro albo po jutrze wstawię oficjalnie ogłoszenie na hh.orgJakarti - Śro 13 Kwi, 2011 ten fioletowy!!
spoko, warty obejrzenia. jesli nie planujesz wielkich modow stawiających na MOC to C2ka jest dobra na male wyscigi. nie napedza sie tak szybko jak Saxo ale smialo rywalizuje na torach
dobra opona i ciut nizszy zawias i spokojnie jedziesz w czolowce saxo, 106, c2.106 - Śro 13 Kwi, 2011 wstepnie rezerwuje do 12.04.2011Kryha - Śro 13 Kwi, 2011 C2 jest fajne na zew. ale w środku jak zwykle ich poniosło
Dzięki, szukamy dalej jak w temacieVlodarsky - Śro 13 Kwi, 2011
Jakarti napisał/a:
ten fioletowy!!
czarny z fioletowym dachem i środkiem maski
jak ktoś szuka auta do upalania to idealna opcjajarek-malopolska - Czw 14 Kwi, 2011 nie ma co szukac, ja bym brał to C2 Kryha - Pią 15 Kwi, 2011 Wiem, że okazja ale ja wole już coś gotowego do 10. Dam 12 i nie wiem ile jeszcze włoże by jeździło jak seria PBarejka - Pią 15 Kwi, 2011 Kryha, auto od profesora CHRZANKA z tego forum
moj ulubiony temat w pimpie, chyba nie masz sie po co zastanwaiac na forum jest kilka osob z lublina ktorzy auto napewno zdaja relacje http://otomoto.pl/show?id=C18513843106 - Pią 15 Kwi, 2011 ....to auto to zywa legenda hothatch.org
(podobnie jak nissan catcams almera )Barejka - Pią 15 Kwi, 2011 i prezes w oddali stoi kosmita - Pią 15 Kwi, 2011 Jakiś niewyraźnyMick - Pią 15 Kwi, 2011
Barejka napisał/a:
i prezes w oddali stoi
to nie prezes...
na zdjęciu jest Almerarulez Barejka - Pią 15 Kwi, 2011 Mick, za almera Mick - Sob 16 Kwi, 2011
Barejka napisał/a:
Mick, za almera
właśnie o nim mówię
z tego co się orientuje to po raz kolejny zmienił nick i teraz jest VolvoV70rules