Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] C2 VTS 125KM w dobrej cenie !
mi - Wto 19 Kwi, 2011 nosz kurde - to dobry fur za dobrą kasę jest, czemu jeszcze stoi? Vlodarsky - Wto 19 Kwi, 2011
mi napisał/a:
nosz kurde - to dobry fur za dobrą kasę jest, czemu jeszcze stoi?
i umyłem go nawet trochę !!mi - Wto 19 Kwi, 2011 nie stać mnie niestety, szkoda, bym brał (zwłaszcza czystego )Barejka - Wto 19 Kwi, 2011 nie koniecznie folia z tesco, folia oracal za 500zl starczyla by na cale auto kilka iweczorow pare skrzynek piwa i byloby c2 w szarym macie Jacek - Wto 19 Kwi, 2011
Vlodarsky napisał/a:
A i jeszcze chłopaki oglądając wykryli, że szyba czołowa ma ślad po kamieniu przy samej lewej listwie na tej czarnej powierzchni szyby a nie na przezroczystej.
tempe chó.... Janusz - Wto 19 Kwi, 2011
Barejka napisał/a:
nie koniecznie folia z tesco, folia oracal za 500zl starczyla by na cale auto kilka iweczorow pare skrzynek piwa i byloby c2 w szarym macie
kiedy moge do Ciebie wpaść tyle ze dałoby sie biały ogarnąć?? Barejka - Wto 19 Kwi, 2011 Janusz, nie jantsz, kupuj kawalek folii na probe, suszarka, opalarka moze byc za mocna i pocwicz sobie kamil - Wto 19 Kwi, 2011 Ryba ! ja przez Ciebie się do pracy dzisiaj spóźniłem
Marku, czy to nie jest ten VTS, waszej klientki ?Ryba - Wto 19 Kwi, 2011 Panie, my tam jechaliśmy tak na prawdę tylko po to żeby Ci dowieść przepustnice do Twojego stoszóstego =]Janusz - Wto 19 Kwi, 2011
Barejka napisał/a:
Janusz, nie jantsz, kupuj kawalek folii na probe, suszarka, opalarka moze byc za mocna i pocwicz sobie
ziom, ja potrafię cos spierdolić nawet przy wiązaniu buta, wole to odpuścić Vlodarsky - Wto 19 Kwi, 2011
kamil napisał/a:
Marku, czy to nie jest ten VTS, waszej klientki ?
tak to był samochód naszej klientki - dlatego tyle o nim wiem Grzesiek VTS - Wto 19 Kwi, 2011
Ryba napisał/a:
Panie, my tam jechaliśmy tak na prawdę tylko po to żeby Ci dowieść przepustnice do Twojego stoszóstego =]
Własnie Vlodarsky - Śro 20 Kwi, 2011 No to teraz zaczynam sprzedaż batmobila dopiero...
http://allegro.pl/citroen...1573748917.htmlfaldzip - Śro 20 Kwi, 2011 kurde chcialbym miec taki wozek, wywalic srodek, dac kubly i fajny upalator by byl. szkoda tylko, ze stac mnie na max 2/3 tego auta vitesse - Czw 21 Kwi, 2011
Ryba napisał/a:
Samochód jest pod względem mechanicznym, blacharskim cacy. Widać, że faktycznie nie bity, komora silnika, podłużnice wszystko jak nowe. Środek bajka, OC AC do końca roku, oponki NÓWKI, w baku sporo paliwa
Chcąc go zrobić do stanu SUPER, trzeba polakierować całość, bo poza paskami fioletowymi z brokatem, niestety czarny kolor również posiada brokat w sobie (nie jest to oryginalny czarny Citroenowski).
Kupiłbym od kopa jeśli czarny byłby faktycznie czarny, bo to miał być samochód na codzień, a tymczasem to idealna opcja do upalania, okleić tylko folią z tesco ten fiolet i za tą cene jest prosty elegancki uplator z ładnym wnętrzem.
Marek, przepraszam za zamieszanie - i tak jak mówie, chętnie opłace stracony przez Ciebie czas
o to widze ze bedziesz auta dlgo szukal, chyba ze Grzesiek zmieni podejscie