Anonymous - Czw 21 Kwi, 2011 ok,dzięki,jak bede zamawiał to się odezwe
W clio miałem fotel na dedykowanych mocowaniach sparco,wadą jest ze siedzi sie wysoko ,mniej więcej na wysokosci seryjnego fotela,ale idzie się przyzwyczaicCHRZANEK - Pią 22 Kwi, 2011 Janusz - PWqbus - Pią 22 Kwi, 2011 Rabarbar nie wiem jaki masz budzet ale zagadaj do Micka, zrobi Ci dobrą ofertę na dobre fotele. Żadne Mirco srirko czy Bimarko srarko.Mick - Pią 22 Kwi, 2011 Jak ktoś potrzebuje czegokolwiek z Homologacją to zapraszam do mnie (póki co na PRV). Niebawem udzielę większej ilości informacji Janusz - Pią 22 Kwi, 2011
Cytat:
Jak ktoś potrzebuje czegokolwiek z Homologacją to zapraszam do mnie (póki co na PRV). Niebawem udzielę większej ilości informacji
a jak ktoś potrzebuje czegoś taniego z wygasnieta homo ?? bizon - Pią 22 Kwi, 2011 mam taki
edit: jaki masz ladny obrazek w sigu Anonymous - Pią 22 Kwi, 2011 budżet maleńki,ale z ciekawosci podpytam
Własnie sie dowiedziałem ze do e36 najlepiej montowac fotel z mocowaniami dolnymi.Kto takie robi????bizon - Pią 22 Kwi, 2011 wszyscy Jacek - Pią 22 Kwi, 2011
Janusz napisał/a:
a czy dr profesor ma może jakieś pasy?? ja teza chce poznać cenę fotela od samego mistrza
mam 3pkt sparco czerwone, jak chcesz to mogę Ci je dać w prezencie...a co!Janusz - Pią 22 Kwi, 2011
Jacek napisał/a:
mam 3pkt sparco czerwone, jak chcesz to mogę Ci je dać w prezencie...a co!
właśnie takie mam schroty i chciałbym zmienić na coś lepsiejszego, bo słabe są a jak masz mi sprezencić i maja leżeć i sie kurzyć, to lepiej niech leżą u ciebie, ale jakbym potrzebował to będę pamiętał Jacek - Pią 22 Kwi, 2011 ok Anonymous - Pią 22 Kwi, 2011 no to moze ja przyjme w formie darowiznyEmerytRs2 - Pią 22 Kwi, 2011 ja przyjmę w formie darowizny wszystko... co na nie ucieka Janusz - Pią 22 Kwi, 2011
Cytat:
ja przyjmę w formie darowizny wszystko... co na nie ucieka
mam 2 niedziałające monitory, i trzy zepsute komputery + worek części, również nie działających... jakoś tak nie mogę sie zabrać żeby wywieść tona śmietnik, kiedy mogę się Ciebie po to spodziewać??bizon - Pią 22 Kwi, 2011 no, zebym ja nie zszedl do magazynu, bo to sie moze zle skonczyc