To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] skuter

Bart - Sob 23 Kwi, 2011

Gdybym miał zmieniać moje obecne piaggio na inny sprzęt to właśnie mocno bym się zastanawiał nad runnerem 200 ew. nexusem (250/500).
martin.h - Sob 23 Kwi, 2011

Ale cabrio?
Bart - Sob 23 Kwi, 2011

karbio :>
martin.h - Sob 23 Kwi, 2011

Bytomnio karbio ? :>
zefir - Sob 23 Kwi, 2011

oo karwa miszcz temat, cale liceum smigalem skuterem :) w tym wyjazd zablokowana 50-tka do Łeby :D z Łodzi. karwa masakra
Michał - Nie 24 Kwi, 2011

no ja tu sie wyłamie troche ...
Anjasie, ić w sprawdzoną , znaną marke. Zobacz jak stare vespy/hondy/piaggio i inne smigają po ulicach. Raczej chinszczyzny nie polecam :/
Interesowałem sie rometem retro. Nowy, nawet fajny, stylistycznie tez mi odpowiadał, cena niższa niż za mojego 10 letniego cienia, ale jak poczytałem ze skuter potrafi po prostu nie zapalić , a następnego dnia , normalnie zapalić to się wyleczyłem. Romet to chinol wlasnie.

Bad-i - Nie 24 Kwi, 2011

Nie to że sie interesuje skuterami, bo przy moich gabarytach szybciej bym dobiegl do celu ze skuterem pod pachą niz jadac na nim. Ale czy wszystkie te goowna obecnie musza byc retro style?

Jak tak patrze to po ulicach jezdza glownie robione na stare, co wiecej, wszystkie wygladaja tak samo.

Stad moje pytanie, czy sa skutery robione na WRC (wiem ze kiedys byl jakis peugeot slaby), scigacze, itd..... Cos innego??

Bart - Nie 24 Kwi, 2011

jest mnóstwo różnych skuterów, fakt faktem - ostatnio w modzie są modele retro, ma je w ofercie każda szanująca się chińska wytwórnia ;D

Są też modele o charakterze sportowym, turystycznym, typowo miejskim etc.

martin.h - Nie 24 Kwi, 2011

Bad-i napisał/a:
Ale czy wszystkie te goowna obecnie musza byc retro style?

Mamy modę na oldskul, vintage. Mnie osobiście bardzo się to podoba. Człowiek w garniturze dużo lepiej wygląda na takim skuterze niż ścigaczopodobnym :]

Bad-i napisał/a:
Stad moje pytanie, czy sa skutery robione na WRC (wiem ze kiedys byl jakis peugeot slaby), scigacze, itd..... Cos innego??

Widziałem "ścigacze" o pojemności 50 ccm, wygląda to słabo, dobre to dla 10 letnich małolatów niż 30 letnich facetów :]

Bart - Nie 24 Kwi, 2011

martin.h napisał/a:

Widziałem "ścigacze" o pojemności 50 ccm, wygląda to słabo, dobre to dla 10 letnich małolatów niż 30 letnich facetów :]

pytanie czy mówimy teraz o skuterach czy motorowerach?

chciałbym jeszcze dodać że w skuterach jestem w sumie KONIEM ( IHAAAA ) i raczej posłuchaj sie barta, bądź pitt'a bo oni mają dłużej ( dłuższe ? ) skuty.
aha, jedyna rzecz. Broń boże nie kupuj 50cm. 90 to minimum ...

mega reklama, tak apropos skuterów

vitesse - Nie 24 Kwi, 2011

od skutera wolalbym rower z silnikiem elektrycznym to jest jazda za darmo, moze troche wolniej, a przy okazji mozna sie troche poruszac
PiTT - Nie 24 Kwi, 2011

przyznam że dla mnie 50 jest trochę za wolna, nawet jak jest odblokowana i śmiga 90-100
fajnie się jeździ, ale trochę mam lęk przed jazdą po mieście między tymi idiotami w samochodach :D

Bonczek - Nie 24 Kwi, 2011

Katana R50 - duży, stabilny skuter. Jak go korci zeby coś się poskladac to Yamaha Aerox :]