To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [k] zawieszenie sportowe clio sport ph1

EmerytRs2 - Wto 26 Kwi, 2011

no to bierz moje, miały byc na zielonym i beda ;D
akurat fotel kupie za to :faja:

Janusz - Wto 26 Kwi, 2011

pcs napisał/a:
utwardzanie u kowala to paranoja jak w ASO kosztuje niecale 300zl sztuka,

tak, tyle ze po utwardzeniu Twój amor jest wtedy raczje na poziomie "sportowych" zamienników niz zwykłego amor, bo jednak charakterystyka sie mocno zmienia, wiec jak ktos chce cos twardzeszgo ala b6 czy jakies KYB sportowe, a jako ze do sporta tego nei ma to nie jest to juz taka zła opcja, Tym bardziej jak np mi siadły nowe amory po 1.5 roku... mam w dupie panów z renault i nabijanie im kabzy co 1.5 roku bo gwarancji daja rok... tyle samo daje kowal... wiec OE juz spróbowałem i się zawiodłem :P teraz czas na kowala :D

EmerytRs2 - Wto 26 Kwi, 2011

To zależy kto co lubi na co liczy/$$k
a -tec gewinde?? naprawdę wychodzi super kompletne zawieszenie w bdb cenie ;)

bez zmiany sprężyny w tym aucie za dużo się nie ugra to już kosztuje.
napisz proszę cenę Janusz za regeneracje z utwardzeniem?
300zł za regenerację amorka oem to jakaś pomyłka/błąd w druku

Janusz - Wto 26 Kwi, 2011

EmerytRs2 napisał/a:
300zł za regenerację amorka oem to jakaś pomyłka/błąd w druku

ja płaciłem 200 zł szt przód i 250 szt tył, bo z tylnych to tylko w sumie obudowa została :) były przerabiane z jednorurowych na dwururowe. Sa w pełni regenerowalne.

WuRC - Wto 26 Kwi, 2011

Ja teraz jestem na etapie zakładania Eibacha ProKit+na tył Kayaba dedykowana 553225, z przodu prawie nowa seria - sumie też takie trochę pasztetowe rozwiązanie, więc zdam relację jak to działa do kupy.
pit - Pią 29 Kwi, 2011

Czy ktoś może zapokoic moją ciekawośc i powiedziec mi czy się różni zawias sporta od zwykłego?
Pomijam siłę tłumienia.

vitesse - Pią 29 Kwi, 2011

z tego co wiem mocowania inne ale po przerobkach pasuje i mozna zalozyc bilsteina od zwyklego clio do sporta
Janusz - Pią 29 Kwi, 2011

vitesse napisał/a:
z tego co wiem mocowania inne ale po przerobkach pasuje i mozna zalozyc bilsteina od zwyklego clio do sporta

a skąd to wiesz??

pit napisał/a:
Czy ktoś może zapokoic moją ciekawośc i powiedziec mi czy się różni zawias sporta od zwykłego?

zapraszam do jedynego mojego tmeatu na forum clio, tam to opisałem wraz z fotkami

pit - Nie 01 Maj, 2011

Ok zakumałem wreszcie.