Bart - Pią 06 Maj, 2011 ja mieszkam z psem, jego nie interesują moje inwestycje w samochody Gaydek - Pią 06 Maj, 2011
M napisał/a:
Jak Cie kocha to i razem z hobby,
twoje zarobki, twoje życie i twoje hobby - nie daj sobie wejsc na łeb.
+1Rasputin - Pią 06 Maj, 2011 U mnie,gdyby nie ona to połowa planów motoryzacyjnych by nie wypaliła Vlodarsky - Pią 06 Maj, 2011 Ja obecnie nie mam życia motoryzacyjnego właściwie... Ale moja Kasia mi nic nie zabrania, a raczej wspiera bo wie, że dla siebie robię mało...Bad-i - Pią 06 Maj, 2011 miałem taką ktora sie sprzeciwiała - poszedł rozwód i jestem szczesliwy ze teraz moge dokupic Carbon Lorein i slicki
p.s. ale nie brał bym siebie za przykład, żona musi być starsza (MILF) EmerytRs2 - Sob 07 Maj, 2011 przy umiejętnie dobranym milfie, wręcz można czerpać profity ŁukaszS3 - Sob 07 Maj, 2011 Poprzednia bardzo kibicowała i wspierała jednak do momentu kiedy to ja wsiadałem do samochodu i jechałem polatać to były trochę spiny ale to bardziej ze strachu... Już jej nie ma Jeszcze wcześniejsze baaaaaardzo anty i praktycznie przez saxo się to rozpadło po ponad 4 latach Teraz już nikt mnie nie wku.rwia Jest EVO jest Saxo jest S3 i lacha na to Niemy - Sob 07 Maj, 2011
ŁukaszS3 napisał/a:
Teraz już nikt mnie nie wku.rwia Jest EVO jest Saxo jest S3 i lacha na to
Jakarti - Sob 07 Maj, 2011
PieQt napisał/a:
pytanie jest zasadne, jeśli jest wspólny/rodzinny budżet - bo jeśli kupuję coś ze swojej/odrębnej kasy - to raczej nie ma tematu
+1
Magda chciala spojler, uwielbia jezdzic na tory.. lubi tez zapier...nie. a koła wygladaja jak czarne, tylko przykurzone
kiedys dostalem tort w kształce C2 na urodziny
Wasq!! PWBad-i - Sob 07 Maj, 2011 gdzie jest lubie to ??kaziu1985pn - Sob 07 Maj, 2011 Moja twierdzi twoja kasa twój samochód rób co chcesz a żeby nie prowokować 199 to 100 z lekkim hakiem a 1500 to tyś z lekkim hakiem i wszyscy są szczęśliwi Bonczek - Sob 07 Maj, 2011 Dobrze Wam - chociaż obecne dziewczę wydaje się akceptować stan rzeczy Jacek - Sob 07 Maj, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
przy umiejętnie dobranym milfie, wręcz można czerpać profity
tiaaaaa
Bart - Sob 07 Maj, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
przy umiejętnie dobranym milfie, wręcz można czerpać profity
stręczycielstwo jest w tym kraju karalne kaziu1985pn - Sob 07 Maj, 2011 jestem ciekaw kto i jak długo główkował żeby jedno z drugim powiązać w paragrafach