Mój Kuzyn miał 2 jedna na ditechu czyli na wtrysku ,2 normalna i bezawaryjna , różne rzeczy na niej sie robiło ale usterek żadnychMichał - Sob 14 Maj, 2011
kocham ją Anonymous - Sob 14 Maj, 2011 chyba odpalę swojego ogara ! Michał - Sob 14 Maj, 2011
iQ - Sob 14 Maj, 2011 Michał, wpadaj ta patatajka do FI, wszystkie dziffki w Helsinki twoje Michał - Sob 14 Maj, 2011 Ja ci dam patatajka!!!! LATARKA DLA CIEBIEiQ - Sob 14 Maj, 2011 Michał,
Przy okazji, nie wiem dlaczego caly czas myslalem ze masz Aprilie Custom PiTT - Sob 14 Maj, 2011 majk, śliczny ten szadoł, bez kitu
fajnie jakbyś miał nieco mocniejszy, ile Ci teraz na maxa pojedzie?
podobają mi się retro, ale chyba tylko w opcji takiej że silnik 125 tak jak z tą habaną, słabszy by mnie zwyczajnie wkoorwiał
całe szczęście że moja S9 dobrze dokoorwia bo przy mojej wadze bym musiał się chyba nogami rozpędzać
dzisiaj też trochę pogrzebałem w nim
do 90 się rozpędza
+ zerwałem mizerne naklejki
Michał - Sob 14 Maj, 2011 Dzieki ziom !!!! ciesze sie ze ci leży cień .
Karwa, 90 to mega ... chciałbym tak. Moj to max jakieś 65
a do tego jest tak ze 0-20 sie natychmiast napędza, następnie 20-30 trwa w chuj długo , i 30-60 wpada w power band ( ) szybko leci . Ale ta zamułka 20-30 to jakaś masakra.
W poniedziałek jade oglądać cienia 90cm3 i sie przejade, i podejme decyzje czy sens ZNOWU hajs wykładać na niego.na swojego juz mam kupca.
Rozumiem ze zrobiłeś "de-badging" czy jako to tam sie pisze
o 23 wsiadam na cienia i lece do centrum. Kulka będzie swoim harleyem i robimy sesje. Troch ogarnąłem aparat dzisiajPiTT - Sob 14 Maj, 2011
Michał napisał/a:
Dzieki ziom !!!! ciesze sie ze ci leży cień .
Karwa, 90 to mega ... chciałbym tak. Moj to max jakieś 65
a do tego jest tak ze 0-20 sie natychmiast napędza, następnie 20-30 trwa w zły czlowiek długo , i 30-60 wpada w power band ( ) szybko leci . Ale ta zamułka 20-30 to jakaś masakra.
W poniedziałek jade oglądać cienia 90cm3 i sie przejade, i podejme decyzje czy sens ZNOWU hajs wykładać na niego.na swojego juz mam kupca.
Rozumiem ze zrobiłeś "de-badging" czy jako to tam sie pisze
o 23 wsiadam na cienia i lece do centrum. Kulka będzie swoim harleyem i robimy sesje. Troch ogarnąłem aparat dzisiaj
no to dam Ci się przejechać na moim to zobaczysz
dajesz na światłach opór i cały czas idzie ogniem, bez zamulania
jedziesz 70 dajesz w palnik i czujesz że się napędza
jest obrotomierz, więc widzisz jak przy 70 masz 7 tyś obrotów, ale on dalej idzie na ostrej
chciałem wrócić do seryjnego tłumika, ale poprzedni właściciel przekonał mnie żebym tego nie robił bo dławik jest masakryczny... nich tam będzie PiTT - Pon 16 Maj, 2011 masakra jak wszyscy zapierdzielają w furach
serio, na skuterze to dopiero czuć
na ograniczeniu do 50 każdy jedzie min. 80, są też tacy który za wszelką cenę muszą wyprzedzić skuter, mimo że i tak zaraz zwolnią
całe szczęście że tak skutero zapierdziela bo inaczej w mieście by była masakra
przy 80 zamyka szafę i jeszcze po obrotach widzę jak idzie, aż się boję żeby nie wybuchł
w temacie kasku, trochę pomęczyłem ostatnio Grega i jak mu napisałem że kask taki do 200zł. to nie chciał ze mną gadać
zapytał się tylko mnie czy bezpieczeństwo mojej głowy jest warte 200-300zł.
dobra wiem wiem, nic się nie znam, po prostu nie wiedziałem że kask do skutera też może być drogi
dzięki Greg za kilka pomysłów, kaski na serio przyzwoite, ale ostatecznie za namową wielu osób + stosunkowo dobrej cenie, zdecydowałem się na Nolana N43
dobrze leży i duża szyba daje rade, nawet w chłodniejszy dzień jak dzisiaj nie zawiewa nic po japie
wcześniej miałem pożyczonego jakiegoś orzecha który pow. 60 zaczynał odfruwać 206 Gti - Pon 16 Maj, 2011 Coż mogę powiedzieć: żeli papą na 100%
Majk - jezeli to Twój skuter na tych fotach to jest piekny !!! TAKI ROMANTYCZNY - POŻYCZYSZ will ya' ?
Pitt - Twój też jest zajebisty tylko, że bardziej taki bardziej sporty you know... wiec jesteś absolutnie upoważniony aby iść w carbon albo czarny mat (zaciski na czerwono już są - zawsze to jakiś start !!!).
Majk - nie idz w Carbon!
Bravo Panowie - jest męsko i to to chodzi !!!M - Pon 16 Maj, 2011
206 Gti napisał/a:
Bravo Panowie - jest męsko i to to chodzi !!!
Męsko jest ale gdzie indziej 206 Gti - Pon 16 Maj, 2011
M napisał/a:
Męsko jest ale gdzie indziej
Jak byś kupił to BMW - to mi daj znaka !M - Pon 16 Maj, 2011