MotorSport - [DRIFT] I runda Driftingowych Mistrzostw Polski 2011
Bonczek - Pon 16 Maj, 2011 Czekam na eM`a chętnie się dowiem czegoś nowego Bad-i - Pon 16 Maj, 2011
Bonczek napisał/a:
Czekam na eM`a chętnie się dowiem czegoś nowego
ja serio pytalem, bo nie mam pojecia jak sie tam punktujeBonczek - Pon 16 Maj, 2011
M napisał/a:
Drifting nie należy do sportów motorowych w polsce.
To ani wyścigi ani rajdy.
Bardziej widowisko - skoro wyniki są niemierzalne a podlegają tylko uznaniu sędziów
M - Wto 17 Maj, 2011 Bonczek - nie ma co się obrażać przecież od zawsze drifting był jednym wielkim show i o to w tym chodzi. Nikt Cie przecież nie obraził.zefir - Wto 17 Maj, 2011 niestety tak
wlasnie ostatnio sedziowie spieprzyli finalowy przejazd
to mnie najbardziej wkurwia - sedziowieMichał - Wto 17 Maj, 2011 Dla mnie tam drift jest mega i na bank ciekawszy od rajdowania.
super emocje z borakiem sie z tego smialismy M - Wto 17 Maj, 2011
Michał napisał/a:
Dla mnie tam drift jest mega i na bank ciekawszy od rajdowania.
Pewnie tak, mnie też rajdy nie grzeją w ogole - ale to już każdy co innego lubi.
Latanie bokami wymaga sporych umiejętności.
W driftingu zamiast sędziów powinno być głosowanie sms'ami Anonymous - Wto 17 Maj, 2011
M napisał/a:
Michał napisał/a:
Dla mnie tam drift jest mega i na bank ciekawszy od rajdowania.
Pewnie tak, mnie też rajdy nie grzeją w ogole - ale to już każdy co innego lubi.
Latanie bokami wymaga sporych umiejętności.
W driftingu zamiast sędziów powinno być głosowanie sms'ami
I Ibisz jako prowadzący Driftuj z gwiazdami qbus - Wto 17 Maj, 2011 Bochenek jedzie? Gość dla mnie jest mega kozak, to co potrafi wyprawiać tym skajem na trasie pseudo oesowej robiło ogromne wrażenie, niemniej jednak już w Evo dostawał bęcki od amatorów Bonczek - Wto 17 Maj, 2011 Nie obrazam sie, po prostu nie mam na tyle sił zeby próbować Was przekonać ze jest inaczej i ze rożne rzeczy są mierzone co głownie wpływa na wynik.
Jak oglądałem listy startowe to Bochen był zapisany i z tego co wiem nic sie nie zmieniło CHRZANEK - Wto 17 Maj, 2011 Ja tam drifting lubię.
Nie można tego porównywać z rajdami czy wyścigami.
Ale widowisko jest.
Startuje moich dwóch kumpli: Skomo i Bartek Chrzanowski - w tym roku maja nowe zabawki Skyline
Natomiast jednym z czołowych zawodników w drifcie jest Paweł Trela który cos tam w rajdach RPP jeżdził (okolice roku 2000) i nawet jakieś wyniki robił.
Jest gdzieś filmik na jutubie jak Polody przewiózł Kuchara - polecam Marek23 - Wto 17 Maj, 2011 Drifting może być spoko jak się nigdy nie oglądało prawdziwego rajdu z autami wrc w roli głównej. Inaczej jest to zabawa.Bonczek - Wto 17 Maj, 2011 he heMichał - Wto 17 Maj, 2011 Marku !! przywołuje cię do porządku !!