martin.h - Czw 19 Maj, 2011 Jakby co to można też wyskoczyć na Jurę
To kiedy robimy spota rozpoznawczego? Mi niestety pasują tylko weekendy, ewentualnie w tygodniu, ale ze względu na pracę do 17.30 tego czasu mam mało.Bart - Czw 19 Maj, 2011 weekend chyba będzie lepszym rozwiązaniem michool_vt - Czw 19 Maj, 2011 was79, martin.h - Czw 19 Maj, 2011 Jak ktoś chętny to można się dołączyć w sobotę do mnie, prawdopodobnie będę jeździł w okolicach 15-16.
Planowana trasa to sady w Świerklańcu-zbiornik-Nakło-Chechło (pewnie jakieś dupcie będą się opalać to można popatrzeć) i chciałbym wrócić trasą wąskotorową przez Bytom, aczkolwiek nigdy osobiście nie miałem odwagi jechać tamtędy samemu
Nawierzchnia to w większości szuter, czasem zdarzają się jakieś większe kamienie (sad).
http://maps.google.pl/map...oid=po-37909865mi - Pią 20 Maj, 2011 Dobra trasa jest! Wracanie przy wąskotorówce to taki se pomysł, lepiej lasami/polami, może uda mi się przyjechać to pokażę Ci co, jak i którędy Maciusiowy - Pią 20 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
pewnie jakieś dupcie będą się opalać to można popatrzeć i pokręcić śmigłem
martin.h - Pią 20 Maj, 2011
Maciusiowy napisał/a:
martin.h napisał/a:
pewnie jakieś dupcie będą się opalać to można popatrzeć i pokręcić śmigłem
Jest dobry widok z pobliskiego lasu czy krzaków, dostęp do plaży nudystów tylko z kajaka Maciusiowy - Pią 20 Maj, 2011
martin.h napisał/a:
Jest dobry widok z pobliskiego lasu czy krzaków, dostęp do plaży nudystów tylko z kajaka
Martinie...boję się Ciebie
martin.h - Pią 20 Maj, 2011
Maciusiowy napisał/a:
martin.h napisał/a:
Jest dobry widok z pobliskiego lasu czy krzaków, dostęp do plaży nudystów tylko z kajaka
Też bym się bał o siebie czytając to wszystko na poważnie GeKo - Pią 20 Maj, 2011 Paaany, właśnie sobie uświadomiłęm że posiadam górala
Kiedyś tam za 1zł odebrałem z Metabo za ilość zakupów. Tylko w piwnicy leży. Także jak coś to jestem ready. Co prawda nie jutro, bo kawalerski mam wieczorem, ale następny wyjazd chętnie.Bart - Sob 21 Maj, 2011 ja dziś nie bardzo będę miał czas, wolałbym jutromartin.h - Sob 21 Maj, 2011
Bart napisał/a:
ja dziś nie bardzo będę miał czas, wolałbym jutro
Możemy się i jutro zgadać Młody Papież - Sob 21 Maj, 2011 a jakbym zawiął samurajego?martin.h - Sob 21 Maj, 2011
Młody Papież napisał/a:
a jakbym zawiął samurajego?
Jeździmy po szutrze, w sadach są fajne miejscówki na terenówkę martin.h - Sob 21 Maj, 2011 To sobie pojeździłem