pcs - Wto 24 Maj, 2011 kup Pan Future, wygodne krzeslo, mam w dziadkuictus - Śro 25 Maj, 2011 jezeli chodzi o uszy to sa one glownie po to zeby w wyscigach dlugo dystansowych opierac na nich glowe na dlugich lukach zeby szyja odpoczywalaCHRZANEK - Śro 25 Maj, 2011 Greg:
Jeżeli w głowie gdzieś Ci kraży zabawa w coś więcej niż tylko TD to jednak bierz fotel z homo (oferta Bad-iego wydaje się kusząca, ewentualnie mam Bimarco Experta za 500plnów). Jeżeli zaś wykluczasz rajdy, rallycross i homologacja nie ma dla Ciebie znaczenia to chyba wybrałbym Mirco. Rozsądna jakość za dobrą cenę, a problemu z poduszką ja u siebie w 106 nigdy nie miałem.wasq - Śro 25 Maj, 2011 wiem ze polowa forum jezdzi na mirco sam tez mialem ale
caly czas mnie zastanawia czy ktos kiedykolwiek je testowal wypadkowo ??
czy ktos je policzyl i czy sa bezpieczne
bo nie maja oficjalnie ani FIA ani homo drogowego na zyczenie dosylaja milion naklejek z E was79 - Śro 25 Maj, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Jeżeli w głowie gdzieś Ci kraży zabawa w coś więcej niż tylko TD to jednak bierz fotel z homo
Bierz Greg futury Badiego. Dobry i moim zdaniem w miarę wygodny fotel. Mam takiego w jarisie.
Co do zydla z uszami, nie wyobrażam sobie jazdy po mieście z tym, zwłaszcza wyjazdów z uliczek przy których sa zaparkowane auta.kubas - Śro 25 Maj, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Rozsądna jakość za dobrą cenę, a problemu z poduszką ja u siebie w 106 nigdy nie miałem.
Ja też nie mam tego problemu a mam je już hmmmmmmm sam nie wiem 4 lata ? Minimalne ślady zużycia gąbki są w bdb stanie.
wasq - mega dzwona nie miałem ale dwie stłuczki tak i wszystko ok qbus - Śro 25 Maj, 2011 Ja bym nie szedł w Mirco mimo wszystko, nawet Bimarco są mega dziadowskie, imo lepiej szukać czegoś w używce a bardziej markowego niż wchodzić w takie fotele, one są fajne do momentu jak nie siądziemy w niczym lepszym.mi - Śro 25 Maj, 2011
Greg napisał/a:
zdarzało mi się siedzieć w tym RC to strasznie irytowała mnie poduszka pod dupą która nieustannie przesuwała się do przodu, odczepiała i w zasadzie w tym fotelu nie było podparcia ud.
na pewno to RC był? ictus - Śro 25 Maj, 2011 ja mam RC od 3 lat i sa mega wygodne... a jezdzilem juz w przeroznych kublach i po oesach i w cywilach
a i strzala bocznego tez w nich przezylemEmerytRs2 - Śro 25 Maj, 2011 też się rozglądam
Mirco to chyba wszyscy S2 majo
z bimarco to chyba wszyscy po kolei będą się teraz wyprzedawać, bo hans nie pasi z nimi. wiec ceny będą dobre Qukie - Śro 25 Maj, 2011 ja też mam RC i jest mega wygodny, dużo lepszy niż Bimarco, czarny, ktoś chce kupić? bizon - Śro 25 Maj, 2011 Bad-i - Śro 25 Maj, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
też się rozglądam
Mirco to chyba wszyscy S2 majo
z bimarco to chyba wszyscy po kolei będą się teraz wyprzedawać, bo hans nie pasi z nimi. wiec ceny będą dobre
nie wiem jak to wyglada od strony technicznej, ale teraz na Mazowieckim 3 kolegow jechalo z HANSem i bimarco i nie bylo z tym proglemu. (oczywiscie bylo to sprawdzane na BK1)Greg - Śro 25 Maj, 2011 A teraz HANS jest wymagany, czy jak? Czy fotel z homo jeśli masz HANSa to musi być HANS-friendly?
A co z Helgą? Bad-i - Śro 25 Maj, 2011
Greg napisał/a:
A teraz HANS jest wymagany, czy jak? Czy fotel z homo jeśli masz HANSa to musi być HANS-friendly?
HANS jest wymagany w RSMP, w RPP będzie wymagany od 2011
Teoretycznie jezeli masz HANSa to powinienes go miec z odpowiednimi pasami i fotelem (aczkolwiek w praktyce na razie to chyba nie dziala)