To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Slicki 15"

anjas - Wto 31 Maj, 2011

Ja potrzebuję opon do taniego upalania bo 888 już się mega skończyły. Szczerze to wisi mi czy zrobię sekundę lepszy czy gorszy czas, ale każde doświadczenie jest ważne :)
kosmita - Wto 31 Maj, 2011

A kiedy slick już jest stary?
Jacek - Wto 31 Maj, 2011

jak jest twój
M - Wto 31 Maj, 2011

anjas napisał/a:
Ja potrzebuję opon do taniego upalania bo 888 już się mega skończyły. Szczerze to wisi mi czy zrobię sekundę lepszy czy gorszy czas, ale każde doświadczenie jest ważne :)

+zylion

Stf - Wto 31 Maj, 2011

anjas - a Wy nie macie nowej pary r888?
kosmita - Wto 31 Maj, 2011

Jacek napisał/a:
jak jest twój

dziękuję za eksperckom odpowiedź, zgłoszę się po pomuka !

anjas - Wto 31 Maj, 2011

Stf napisał/a:
anjas - a Wy nie macie nowej pary r888?

mamy 2 sztuki, jeszcze nie użyte.
Muszę obgadać sprawę z inżynierem wyścigowym mikanem i dam znać czy na pewno potrzebne są 4 sliki czy może 2. W razie czego 2 Ci sprzedamy po cenie zakupu, ok? :)

Stf - Wto 31 Maj, 2011

no nie bądź żul. w ułężu coś w sobotę się ma dziać podobno ;)
Janusz - Wto 31 Maj, 2011

kosmita napisał/a:
A kiedy slick już jest stary?

nie wiem, gdzie jest granica, ale 10 letnich nie polecam :D miałem tez kiedyś 11 letnie medie i to tez słaba opcja :rotfl:

Stf - Wto 31 Maj, 2011

czyli jednak ciężko stwierdzić czy kilkumiesięczny świeży slick będzie lepszy od podobnej mieszanki sprzed 10lat ?
Janusz - Wto 31 Maj, 2011

Stf napisał/a:
czyli jednak ciężko stwierdzić czy kilkumiesięczny świeży slick będzie lepszy od podobnej mieszanki sprzed 10lat ?

nie rozumiem pytania ?? nie wiem czy ta jątrzenie czy nie ?? ;D ;D wszyscy którzy latali na jako takich swierzych slickach i r888 mówia ze slick jest srylion razy lepszy niz r888..
ja jeździłem tylko na 10 letnich slickach i 3 letniej r888, dla mnie lepiej kleiło r888

można z tego wywnioskować ze nowy slick jest dużo lepszy od r888 ale już stary niekoniecznie.

Stf - Wto 31 Maj, 2011

w ten sposób można pier$%$%# jeszcze z tydzień i nadal nic z tego nie będzie wynikało.
Przem_106 - Wto 31 Maj, 2011

Dla mnie 10-cio letni slick klei srylion razy lepiej niz nowe r888

Warunek najwazniejszy - mieszanka slicka odpowiednia do pogody, tj temperatury
Dziękuję za uwagę

Bad-i - Śro 01 Cze, 2011

Przem_106 napisał/a:
Dla mnie 10-cio letni slick klei srylion razy lepiej niz nowe r888

Warunek najwazniejszy - mieszanka slicka odpowiednia do pogody, tj temperatury
Dziękuję za uwagę

+1

qbus - Śro 01 Cze, 2011

Panowie bo to nie o to nie o to... Slick może być i stary, to co zabija taką oponę to każde jej dogrzewanie. Możemy mieć praktycznie niezużyty bieżnik a opona i tak nie będzie kleić, ona nie twardnieje aż tak bardzo z czasem jak po każdym jej dogrzewaniu. May the force... be with you :faja: