To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - 106 v 306

roj - Śro 01 Cze, 2011

marcinstach napisał/a:
Masz moze jaki opis swojego auta,zdjęcia??

mam opis swojego zdjęcia.. mogę wysłać za pomuka :D

kosmita - Śro 01 Cze, 2011

No i pamiętaj: jeśli cywil, to tylko z klatko !
Walle - Czw 02 Cze, 2011

rozumiem, że zamierzasz uprawiać czynny stritrejsing?

Jaki kolor felg zamierzasz zakładać?

pit - Czw 02 Cze, 2011

wtf o_O
vitesse - Czw 02 Cze, 2011

osobiscie polecam 306 aluminiowy kolektor ma! przez co lpg bedzie stwarzalo mniej problemu, jak wpsomniales koszty trzymania sie licza !
Bart - Czw 02 Cze, 2011

bla bla bla

forum mistrzów ciętych ripost, w większości średnio udanych :wall:

(w sumie chyba też się do tego grona zaliczam)

Anonymous - Czw 02 Cze, 2011

Panowie ja tam nie wiem czy wam to jakoś poprawia samopoczucie takie pieprzenie? 2-3 posty na temat reszta jakieś słabe żarty - prawie jak na forum "Gólfa". :ble:

Teraz odpowiem dla tych "kabareciarzy"

1.Nie mam siostry
2.Nie interesują mnie Calibry 20 8v,16v 4x4 i inne....

Rozumiem za tak sobie wypisujecie głupoty bo jest to sposob komunikacji zrozumiały tylko dla Was rajderow :jupi:

Pytam o koszty utrzymania bo widząc rzadkość występowania modelu 106 s16 sugeruje toze może być problem z dostępem do niego części, a wiadomo kiedy będzie auto używane od czasu do czasu na imprezach typu rally sprint poznań może cos sie skończyć. Szukalem info o tzw hot hatchach ktory ma potencjal starczy na lata a wiadomo ze mocy nigdy za duzo. Niestety u was mozna sie tylko dowiedziec jak krecic smiglem,kapucyna itd itd
Nie ma dla mnie problemu ładować kasę w auta ale musi to mieć potencjał i możliwość rozwoju jak nie ma tego to wole kupić cos mocniejszego np Clio Sporta.

Barejka - Czw 02 Cze, 2011

marcinstach, wybieraj albo pokazesz foty siostry, brata, sasiadki lub kota albo w koncu sie karwa przywitasz http://forum.hothatch.org...t=14&start=9705
PiTT - Czw 02 Cze, 2011

marcinstach napisał/a:
Panowie ja tam nie wiem czy wam to jakoś poprawia samopoczucie takie pieprzenie? 2-3 posty na temat reszta jakieś słabe żarty - prawie jak na forum "Gólfa". :ble:

Pytam o koszty utrzymania bo widząc rzadkość występowania modelu 106 s16 sugeruje toze może być problem z dostępem do niego części, a wiadomo kiedy będzie auto używane od czasu do czasu na imprezach typu rally sprint poznań może cos sie skończyć.

1. poprawia że hej
2. koszty utrzymania starego, sportowego francuza są wyższe niż może Ci się wydawać, jeśli dwu-krotność wartości zakupu wpakowane w naprawy i cześci po 1 roku Cię nie przeraża to śmiało
chyba że liczysz na s16 od niemieckiego lekarza emeryta, stan gabinet, nic nie stuka nic nie puka, igiełka... :lol2:

Bad-i - Czw 02 Cze, 2011

jak ma byc poważnie to prosze bardzo. Kupuje 106/saxo i upalaj do bólu

Bad-i napisał/a:
jak ma byc poważnie to prosze bardzo. Kupuje 106/saxo i upalaj do bólu

i to rozumiem :jupi: a moze clio sporta 172 km? Cena zblizona...

Yarko - Czw 02 Cze, 2011

podstawowe pytanie, ile masz na to pieniędzy ?

na sam zakup auta chciałbym przeznaczyć max 16-18 tys zl.
Koto - Czw 02 Cze, 2011

PiTT napisał/a:
2. koszty utrzymania starego, sportowego francuza są wyższe niż może Ci się wydawać, jeśli dwu-krotność wartości zakupu wpakowane w naprawy i cześci po 1 roku Cię nie przeraża to śmiało

Przez 3 lata w swoim starym francuzie wsadziłem nowe sprzęgło, zregenerowałem belkę i przekładnię kierowniczą i jakieś pierdoły typu łącznik stabilizatora, gumki, gałki. Takich rzeczy jak płyny, filtry, rozrząd po zakupie nie liczę. Dużo to wszystko nie kosztuje, z dostępnością problemu żadnego jeszcze nie było. Jak wjeżdżam na jakąś krętą drogę to nie powiem żeby go oszczędzał, a wjeżdżam dosyc często ;)

Poza tym, warto się przywitac :)

HOTHATCH.ORG-JESTEŚMY DZIWNI :jupi: