koło i gleba jak zawsze robi robotę nox - Pon 06 Cze, 2011 tym tropem to z każdego gówna jakiś bicz się ukręci ale nie w tym sprawa sam w sobie accord to taki troszkę emerycki samochód , mazda tez nie powala generalnie zakup auta to trudna auta tworząca wiele niesnasek , ogólnie bardzo dobrze wspominam accorda miasto spalał około 9 litrów trasa nie wiele mniej przy emeryckiej jeździe jechałem a4 do karkowa spalił 7.8 wg kompa prędkości 90-110 wiec chyba nie mało za to fajnie się wkręcał skrzynia chodziła mega precyzyjnie.Bonczek - Pon 06 Cze, 2011 Walle - Pon 06 Cze, 2011
nox napisał/a:
tym tropem to z każdego gówna jakiś bicz się ukręci ale nie w tym sprawa sam w sobie accord to taki troszkę emerycki samochód , mazda tez nie powala generalnie zakup auta to trudna auta tworząca wiele niesnasek , ogólnie bardzo dobrze wspominam accorda miasto spalał około 9 litrów trasa nie wiele mniej przy emeryckiej jeździe jechałem a4 do karkowa spalił 7.8 wg kompa prędkości 90-110 wiec chyba nie mało za to fajnie się wkręcał skrzynia chodziła mega precyzyjnie.
Auto rodzinne, mają się mieścić torby, wózek, rowerek, piłka, składany basen
Poza tym trzeba mierzyć siły na zamiary. Mógłbym kupić Fokę 06/07, ale przyzwyczaiłem się do pewnych rzeczy jakie oferuje klasa średnia....
Ma byc bezawaryjnie i możliwie przyjemnie/pojemnie i tyle.Anonymous - Wto 07 Cze, 2011
Cytat:
Accord wcale nie musi być nudny
nooo , ten to nudny nie jest baa , nawet ten passat na ostatnim zdjęciu nie wieje nudą zbytnio pit - Wto 07 Cze, 2011
diler01 napisał/a:
nawet ten passat na ostatnim zdjęciu nie wieje nudą zbytnio
to akurat z fabryki wychodzi pod tytułem nuda kamil - Wto 07 Cze, 2011 jak ma być pakowny to zdecydowanie Accord. W przypadku Mazdy 6 to jakość wykończenia w środku trochę mnie zdziwiła...Accord wygląda na solidniejsze auto. Fakt, Mazda jest ładniejsza No, ale o gustach się nie decyduje.Walle - Sob 11 Cze, 2011 raz kozie śmierć - wybrałem accorda. Foty niedługo.Michał - Sob 11 Cze, 2011 ahhh, ty wariacie !!
ps. łoli, ty w ogóle istniejesz ? moze byś wpadł na spota? odbywają sie one co tydzień, duza frekwencja .... powinieneś wpaść ...Walle - Pon 13 Cze, 2011
Michał napisał/a:
ahhh, ty wariacie !!
ps. łoli, ty w ogóle istniejesz ? moze byś wpadł na spota? odbywają sie one co tydzień, duza frekwencja .... powinieneś wpaść ...
Pięknie dziękuję za zaproszenie. Ciężko z czasem, wychodzi na to, że jestem bytem przede wszystkim wirtualnym.....