To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Mazda 6 czy ///////// accord 7 kombi?

Bonczek - Pon 06 Cze, 2011

Accord wcale nie musi być nudny :faja:

Podejmij właściwą decyzję :>

Walle - Pon 06 Cze, 2011

Bonczek napisał/a:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Podejmij właściwą decyzję :>

koło i gleba jak zawsze robi robotę :faja:

nox - Pon 06 Cze, 2011

tym tropem to z każdego gówna jakiś bicz się ukręci ;) ale nie w tym sprawa sam w sobie accord to taki troszkę emerycki samochód , mazda tez nie powala generalnie zakup auta to trudna auta tworząca wiele niesnasek , ogólnie bardzo dobrze wspominam accorda miasto spalał około 9 litrów trasa nie wiele mniej przy emeryckiej jeździe jechałem a4 do karkowa spalił 7.8 wg kompa :) prędkości 90-110 wiec chyba nie mało za to fajnie się wkręcał skrzynia chodziła mega precyzyjnie.
Bonczek - Pon 06 Cze, 2011

:]
Walle - Pon 06 Cze, 2011

nox napisał/a:
tym tropem to z każdego gówna jakiś bicz się ukręci ;) ale nie w tym sprawa sam w sobie accord to taki troszkę emerycki samochód , mazda tez nie powala generalnie zakup auta to trudna auta tworząca wiele niesnasek , ogólnie bardzo dobrze wspominam accorda miasto spalał około 9 litrów trasa nie wiele mniej przy emeryckiej jeździe jechałem a4 do karkowa spalił 7.8 wg kompa :) prędkości 90-110 wiec chyba nie mało za to fajnie się wkręcał skrzynia chodziła mega precyzyjnie.

Auto rodzinne, mają się mieścić torby, wózek, rowerek, piłka, składany basen ;)
Poza tym trzeba mierzyć siły na zamiary. Mógłbym kupić Fokę 06/07, ale przyzwyczaiłem się do pewnych rzeczy jakie oferuje klasa średnia....

Ma byc bezawaryjnie i możliwie przyjemnie/pojemnie :) i tyle.

Anonymous - Wto 07 Cze, 2011

Cytat:

nooo , ten to nudny nie jest :> baa , nawet ten passat na ostatnim zdjęciu nie wieje nudą zbytnio :rotfl:

pit - Wto 07 Cze, 2011

diler01 napisał/a:

nawet ten passat na ostatnim zdjęciu nie wieje nudą zbytnio :rotfl:

to akurat z fabryki wychodzi pod tytułem nuda :D

kamil - Wto 07 Cze, 2011

jak ma być pakowny to zdecydowanie Accord. W przypadku Mazdy 6 to jakość wykończenia w środku trochę mnie zdziwiła...Accord wygląda na solidniejsze auto. Fakt, Mazda jest ładniejsza ;) No, ale o gustach się nie decyduje.
Walle - Sob 11 Cze, 2011

raz kozie śmierć - wybrałem accorda. Foty niedługo.
Michał - Sob 11 Cze, 2011

ahhh, ty wariacie !!
ps. łoli, ty w ogóle istniejesz ? moze byś wpadł na spota? odbywają sie one co tydzień, duza frekwencja .... powinieneś wpaść ...

Walle - Pon 13 Cze, 2011

Michał napisał/a:
ahhh, ty wariacie !!
ps. łoli, ty w ogóle istniejesz ? moze byś wpadł na spota? odbywają sie one co tydzień, duza frekwencja .... powinieneś wpaść ...

Pięknie dziękuję za zaproszenie. Ciężko z czasem, wychodzi na to, że jestem bytem przede wszystkim wirtualnym.....