o i taki kolor ma kaziu1985pn - Śro 08 Cze, 2011 no właśnie gdzie fotki i ile on ma klaczy wojtek - Śro 08 Cze, 2011 Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, alufelgi, ASR, centralny zamek, autoalarm, poduszka powietrzna, radio / CD, wspomaganie kierownicy, komputer, blokada skrzyni biegów, tempomat, ESP, światła przeciwmgłowe
Dodatkowe informacje:
pierwszy właściciel, serwisowany w ASO, bezwypadkowy, garażowany
Opis pojazdu:
Volkswagen Touran 2003r. 2.0 TDI
Auto miało w swojej historii TYLKO 1 WŁAŚCICIELA.
Jestem jego pierwszym oraz jedynym właścicielem.
Zostało zakupione w tutejszym polskim salonie volkswagen groblewski, oraz tam było przez cały czas serwisowane. Auto jest BEZWYPADKOWE, co można sprawdzić w salonie gdzie m.in. auto zostało kupione oraz przez cały czas serwisowane.
Do auta jest ksišżka serwisowa oraz cała historia auta (m.in. faktury)
Auto jest w wersji Trendline, wyposażone w:
- Silnik 2.0 TDI 140KM z 6scio biegową skrzynię biegów (do 4l/100km!)
- Kubełkowe fotele
- Ładne jasne wnętrze z super tapicerkę
- Tempomat
- Klimatyzowany schowek
- Wspomaganie kierownicy
- ABS, ESP, ASR
- Odpinany oryginalny hak
- Alufelgi 16"
- Autoalarm z systemem autonapadowym
- Centralny zamek z pilotem
- 4x Elektryczne szyby
- Klimatyzacja Climatronic dwustrefowy
- Podłokietnik
- Halogeny
- 10 x Airbag
- Radio CD z dużym wyświetlaczem
- Regulacja kierownicy
Walle - Śro 08 Cze, 2011 225? Eeeeeee... to ledwie dotarty....Marek23 - Śro 08 Cze, 2011 Ciężko będzie sprzedać, rynek zalany gnojówą z niemiec.NBL - Śro 08 Cze, 2011 Marek23, dokładnie - nadal jest multum ludzi którzy kochają brać tanie padaki
z zza granicy , krzywe itp etc - ofc nie wszystkie.Marek23 - Śro 08 Cze, 2011 Gnojówa z niemiec-duzo aut w dieslu na rynku. Wole krzywego strucla z niemiec niz nową pandę z salonu.Kamill - Śro 08 Cze, 2011 Miałem takiego tylko 7os, kurde nie fajnie się nim jeździło taki mało zwinny jest na miasto, a na trasie to taki zamulony golf 5.
Ale było i jest bezawaryjne i mało pali, mam kontakt z aktualnym właścicielem - to mój ojciec on jest zadowolony.antoś - Śro 08 Cze, 2011 Widzę, że myślisz o golfie GTI, a ja Ci mogę powiedzieć, że to ciężki temat. Bez 40 tys. zł i dużej cierpliwości nie podchodź. Jest ciekawy czerwony z PL salonu do kupienia.
Amerykańskie to straszne szroty, więc od razu bym odpuścił.
Auto raczej bezawaryjne więc mechanicznie nie powinno Cię nic zaskoczyć, chyb, że ktoś strasznie katował auto, albo było dzwonione i dostało w układ napędowy. Jednak lepiej oglądaj auto z komputerem.
Jak coś to pisz. Marek23 - Śro 08 Cze, 2011
antoś napisał/a:
Amerykańskie to straszne szroty, więc od razu bym odpuścił.