To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [S] Clio sport III F1 2007

Stf - Pią 17 Cze, 2011

czyli że jak ? że po gwarancji taniej latać evo ? coś faktycznie są usterkowe te auta ?
GeKo - Sob 18 Cze, 2011

A ile usterek miał Jakarti, oprócz problemu ze światlami to ja pamiętam sprzęgło.
w moim przy 20tys też sprzęgło na gwarancji wymienili.

PiTT - Sob 18 Cze, 2011

GeKo napisał/a:
A ile usterek miał Jakarti, oprócz problemu ze światlami to ja pamiętam sprzęgło.
w moim przy 20tys też sprzęgło na gwarancji wymienili.

multum :)
może nie chodzi o same usterki, ale o sposób ich naprawy...
ja bym nie miał cierpliwości

nie wiem czy mogę... a chooj tam, lubię jątrzyć :D
rozyebał mnie motyw z pękniętym podparciem bocznym fotela... zdarzyło się ok. ale opcja że serwis zamiast wymienić na nowy stelaż, zespawał czy tam na poxipol skleił mnie totalnie rozłożyło
koorwa, ciekawe czy pęknięte felgi też spawają... xD

PieQt - Sob 18 Cze, 2011

ale to co piszesz tyczy się konkretnego ASO, a nie samochodu - więc może inny serwis trzeba wybrać

od razu napiszę, że nie wiem gdzie jaka serwisuje clio

PiTT - Sob 18 Cze, 2011

PieQt napisał/a:
ale to co piszesz tyczy się konkretnego ASO, a nie samochodu - więc może inny serwis trzeba wybrać

od razu napiszę, że nie wiem gdzie jaka serwisuje clio

hmm, może i tak a może nie
nie wykluczam, że takie podejście jest w każdym aso bo najzwyczajniej pewnych elemetów nie mogą wymieniać na gwarancji
sam pomysł naprawy fotela jest dla mnie chory
ok, każda marka pewnie ma podobne bolączki, natomiast samo clio z tego co Jaka pisał i mówi, jest raczej awaryjnym autem i gdyby nie gwarancja to by było słabo
padły mu jeszcze wycieraczki + jeszcze coś, ale nie wiem czy o tym pisał, więc się powstrzymam
przez 1.5 roku jak miałem golfa z wiekszym przebiegiem, nic nawet nie zatrzeszczało :D
pomijam kwestię fakapu producenta w postaci sanek, ale to było w każdym :)

Bonczek - Sob 18 Cze, 2011

o_O
Jakarti - Nie 19 Cze, 2011

wszystko jest w moim temacie.
wiele razy zrobili cos czego wcale nie powinni robić wiec suma sumarum nie jest tak zle :)
z fotelem dluga historia.

Vlodarsky - Pon 20 Cze, 2011

PiTT napisał/a:

sanki Ci w golfie wymienili ? NIE ! poprawili ? NIE ! więc milcz :faja:
a w Renault byli mądrzejsi niż w VW i zamiast wymieniać stelaż na taki który też się rozsypie naprawili go tak, żeby się już nie rozpadł. A Ty PiTT musiałeś szukać na forum dla druciarzy co tam wkręcić, żeby Ci sanki nie latały :rotfl: :rotfl:

EmerytRs2 - Pon 20 Cze, 2011

każdy ponad każdym, wszyscy najmądrzejsi :]

Prawda jest taka, że wykonanie wszystkich nowych aut to pomyłka. Jednemu pierdnie to - innemy tamto. Tyle.
PiTT - Pon 20 Cze, 2011

Vlodarsky napisał/a:
PiTT napisał/a:

sanki Ci w golfie wymienili ? NIE ! poprawili ? NIE ! więc milcz :faja:
a w Renault byli mądrzejsi niż w VW i zamiast wymieniać stelaż na taki który też się rozsypie naprawili go tak, żeby się już nie rozpadł. A Ty PiTT musiałeś szukać na forum dla druciarzy co tam wkręcić, żeby Ci sanki nie latały :rotfl: :rotfl:

prawda to dlatego pisałem wiele razy że serwis VW to pomyłka i więcej tam nie jeździłem
samemu odszukałem rozwiązanie i Miniac mi zamontował antilifta, który rozwiązał problem
ale za to w lexie ogarniali robotę :lol2:

PiTT napisał/a:
ale za to w lexie ogarniali robotę

dookładnie !! warto o tym wspomnieć !! i to wszystko za darmo !! :rotfl:

faldzip - Pon 20 Cze, 2011

Vlodarsky napisał/a:
sanki Ci w golfie wymienili

w citroenach wymieniaja na takie:

;D

ale klient nie może wejść na warsztat popatrzeć !! zasady BHP jednak obowiązują :hhe:
pP - Pon 20 Cze, 2011

mam nadzieje, ze czasami zabierasz prace do domu xD