kupując zawias kupuje się też "know how" Bad-iego, a to jak wiadomo jest bezcenne
Bad-i ma swoje know how, a kupujący mają swoje no-way. Vlodarsky - Sob 25 Cze, 2011 i kto kupuje ten zawias ? będziecie licytować ?Bad-i - Sob 25 Cze, 2011
CHRZANEK napisał/a:
kupując zawias kupuje się też "know how" Bad-iego, a to jak wiadomo jest bezcenne
Niestety ale ja tutaj nie jestem wyznacznikiem. Przyznaje bez bicia ze nie uczylem sie nastawow zawieszenia - co mam zamiar przy nowym zmienic.
Jednoczesnie informuje ze zawias jest ustawiony identycznie jak ustawil go Jarek Szeja siema - Sob 25 Cze, 2011 No dobra Badi, pisz ile za komplet w takim razie Grzesiek VTS - Sob 25 Cze, 2011 licytacja musi być ....CHRZANEK - Sob 25 Cze, 2011 Proponuje zacząć od 1pln
Niemy - Sob 25 Cze, 2011 jak od 1 pln to ja daje pińcet, a co Bad-i - Nie 26 Cze, 2011 he he typowe dla forum...... sami zartownisie Anonymous - Nie 26 Cze, 2011 to ja daje tysiaka,a co mi tam,jak wygram to dokupie pugaBad-i - Nie 26 Cze, 2011
rabarbar napisał/a:
to ja daje tysiaka,a co mi tam,jak wygram to dokupie puga
halo halo , mam dwie budy do sprzedania...... mozemy sie dogadac Anonymous - Nie 26 Cze, 2011 no dobra to 2 tauzeny za zawias ,bude i co tam jeszcze masz ,niech będzie moja strata.... GeKo - Pon 27 Cze, 2011 Badi a na tył też masz te klocki?Bad-i - Pon 27 Cze, 2011
GeKo napisał/a:
Badi a na tył też masz te klocki?
mam ale jeszcze nie wiem jaki bedzie zestaw hamulcowy na tyle, takze tutaj musze poczekac z decyzja sprzedazy
EDIT:
Sprawdziłem dzisiaj cene HP takiego jaki sprzedaje - 4.500 netto bez sprezyn.
Ja sprzedaje za 3.000 ze sprezynami
Jeszcze dzisiaj bede wiedzial ile kosztuje Proflexkubas - Pon 18 Lip, 2011 Badeusz nie masz przypadkien na tył tarczy na sprzedaż ? Albo jakiś klocuchów ?Mick - Pon 18 Lip, 2011 mógłby się w końcu określić co do cen