Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Rozporka dolna saxo/106
Mick - Śro 29 Cze, 2011
Greg napisał/a:
Mick, ja Ci już pisałem o niej - będę ją raczej brał ale może jeszcze nie w tej chwili (w sensie dziś ). Czemu powątpiewasz w sens takiego zakupu? To trochę hardkor na studzienki, krawężniki i KJSy - ale nie zamierzam tam jej wykorzystywać.
właśnie o to mi chodziło ale generalnie spełnia swoje zadanie.
Tak jak pisze Barjerka można ją w łatwy sposób zdemontować jak komuś będzie przeszkadzała "na mieście"
Górne oczywiście tez są do ogarnięcia. OMP czy Sparco jak kto woli.
Zapraszam do mojego tematu i tam byśmy wszelkiego rodzaju zamowienia wstawiali Kryha - Śro 29 Cze, 2011
misiek86electro napisał/a:
górnej nikt nie potrzebuje??
Co masz ciekawego, bo szukam Barejka - Śro 29 Cze, 2011 Mick, a ile potrzeba sztuk zeby chcialo Ci sie sciagnac?jarek-malopolska - Śro 29 Cze, 2011
misiek86electro napisał/a:
mnie też by sie przydała górna wiec może Mick zrobi jakas dobra oferte
to jedziesz maske młotkiem od spodu juz dziś bo inaczej nie wejdzie Mick - Śro 29 Cze, 2011
Barejka napisał/a:
Mick, a ile potrzeba sztuk zeby chcialo Ci sie sciagnac?
widzę, że jest już 3 chętnych na dolną i 2 na górną.
Poczekajmy kilka dni i jak nikt się więcej nie zdecyduje to zakończymy na tym co jest misiek86electro - Czw 30 Cze, 2011
Mick napisał/a:
Barejka napisał/a:
Mick, a ile potrzeba sztuk zeby chcialo Ci sie sciagnac?
widzę, że jest już 3 chętnych na dolną i 2 na górną.
Poczekajmy kilka dni i jak nikt się więcej nie zdecyduje to zakończymy na tym co jest
3 na dolna i 4 na górnąMick - Czw 30 Cze, 2011 no to super
Dolna to tak jak pisałem 200 pln sztuka.
W górnych jest trochę więcej możliwości, z tego względu, że do np 106 XSI, Rallye Ph1 mamy rozpórkę MA/1722 (300 pln)
Do 106/Saxo 16v mamy rozpórkę MA/1781 (300 pln)
Oraz do Ph2 z silnikami 8v rozpórkę MA/1771 (330 pln)
Więc proszę zaznaczcie która rozpórka Was interesuje faldzip - Czw 30 Cze, 2011 aha czyli jak mam saxo mk1 ale z silnikiem 1.6 8V z mk2 to ktora? ta ostatnia tak?vitesse - Czw 30 Cze, 2011 ostatnia pasuje do 8v i 16v wiem bo mialem za nowa dalem okolo 150 zl 5 lat temuMick - Nie 03 Lip, 2011 To zamawiamy Panowie, zapraszam do mojego tematu