GeKo - Sob 02 Lip, 2011 Bonczek, Rasta napisał że wchodzi w to. szymlorek - Nie 03 Lip, 2011 Mam ten tor pod domem byłem nie raz, mega przehooy zajebisty ! Polecam szczerze!
Chodź fakt że sam obiekt jako baza hotelowa może miażdżyć jeżeli jest w takim stanie jak budynek toru Kenet - Nie 03 Lip, 2011 Spokojnie nie swoje, jeszcze nie och**ałem żeby się żenić Jakarti - Nie 03 Lip, 2011
Bonczek napisał/a:
Będzie się wybierał ktoś z warszawy? Bo myślę jakby tu ewentualnie zredukować koszty dojazdu do kato
mozesz z buta ale to chyba trzeba by juz wychodzic anjas - Nie 03 Lip, 2011 Spokojnie, jeszcze jest czas. Na początku sierpnia wychodzi z wawy pielgrzymka, przynajmniej do Częstochowy miał byś towarzystwo. A dalej to już rzut beretem.106 - Nie 03 Lip, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Kuszące - ale określić będe sie mógł dopiero na początku sierpienia
anjas napisał/a:
Spokojnie, jeszcze jest czas. Na początku sierpnia wychodzi z wawy pielgrzymka, przynajmniej do Częstochowy miał byś towarzystwo. A dalej to już rzut beretem.
Niemy - Pon 04 Lip, 2011 ja byłbym chętny! tylko to jeszcze kupe czasuGeKo - Pon 04 Lip, 2011
Niemy napisał/a:
ja byłbym chętny! tylko to jeszcze kupe czasu
Dlatego musi się zebrać grupa chętnych 21 osob, zbierze się to się wplaca za autokar po 70zł, bo to jest priorytet.Jacek - Pon 04 Lip, 2011 złe forum wybrałeśrasta - Pon 04 Lip, 2011 Jakby była ustawka do Platy to byś od razu zebrał komplet kamil - Wto 05 Lip, 2011 ja z Pittem się piszemy Sorry Pitt, ze zdecydowałem za Ciebie, ale opcja zajebista GeKo - Czw 07 Lip, 2011 Ktoś jeszcze chętny, zostało 1 wolne miejsce. Na dzień dzisiejszy.Niemy - Czw 07 Lip, 2011 Mnie liczyłeś?GeKo - Czw 07 Lip, 2011
Niemy napisał/a:
Mnie liczyłeś?
Nie, dopisuj się szybko na FB .Niemy - Pią 08 Lip, 2011 dopisany