roku będę w niego musiał wsadzić pewnie drugie tyle
straszne kocopoly pierd olisz jak to, ze alfa sie ciagle psuje EmerytRs2 - Czw 14 Lip, 2011 w sumie trzy lata bujania się i po wymianie cześci eksploatacyjnych i przy zakupie. nic nie wymieniłem !!! albo jakieś drobnostki, typu sworzeń.
z głupoty załatwiłem skrzynię na własne życzenie itp.
po prostu trzeb dobrze trafić zawsze tak jest i będzie.
Jak nie upalasz i masz rowne drogi to wszystko powinno być ok. do upalania tylko ph1
clio jest spoko... ostatnio pod domem tata na spacerze z synem na rowerku...
"nie jeździj tak blisko aut synku... mówiłem ci, dalej od tego auta...
Tato od tego clio..??
To nie jest clio synku... to renault sport clio..."
M - Czw 14 Lip, 2011 Ta zasada dotyczy samochodów innych niż honda Jakarti - Czw 14 Lip, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
clio jest spoko... ostatnio pod domem tata na spacerze z synem na rowerku...
Tato od tego clio..??
mistrz Yarko - Czw 14 Lip, 2011 znam takich co drugi rok szukają sporta i jeszcze nie znaleźli martin.h - Czw 14 Lip, 2011
GeKo napisał/a:
Najdroższy z serwisu jest rozrząd i pasek akcesoriów. W ASO to wydatek około 3500zl
Nie każdy niezależny serwis potrafi poprawnie złożyć rozrząd co skutkuje spadkiem mocy.
Sorki, ale jeśli ktoś nie potrafi złożyć dobrze rozrządu to nie powinien nazywać się mechanikiem Chyba, że nie mają procedur ? To nie V'ka gdzie są 4 wałki i mozna coś po.ebać GeKo - Czw 14 Lip, 2011 martin.h, Problem polega na tym, że 90% Panów mietków składa na znaki. W clio trafienie na znaki to jak 6 w totka.Janusz - Czw 14 Lip, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
ostatnio pod domem tata na spacerze z synem na rowerku...
Tato od tego clio..??
o kutwa
nie róbcie kolejnego tematu o awaryjności francuzów i dlaczego hond anie skręca.
Pitt kurcze nie ekspertuj się tak znowu z wszystkim PiTT - Czw 14 Lip, 2011
Janusz napisał/a:
nie róbcie kolejnego tematu o awaryjności francuzów i dlaczego hond anie skręca.
Pitt kurcze nie ekspertuj się tak znowu z wszystkim
Michał - Czw 14 Lip, 2011 temat troche z dupy moim zdaniem
całe forum jest o clio sporcie i o saxo/106 ...GeKo - Czw 14 Lip, 2011 Jakarti jest leniwy, chciał wiedze w pigułce Jakarti - Czw 14 Lip, 2011 geko mi pomogl i nie sadze ze temat z dupy. byly DWA KONKRETNE zapytania o KONKRETNY SAMOCHOD