Maciusiowy napisał/a:
M napisał/a:
Kurde, cena jak za darmo za takie auto.
bierz Maciuś...
Jakbym mial kupować coś takiego to bym już jechał
co do jazdy - silnik nie powala mocą 115KM, to nic specjalnego, ale w trasie jest mistrz - jak się rozbuja, to się pięknie toczy Janusz - Czw 14 Lip, 2011 Maciek oddaj za 9kpln i mam na to kupca Maciusiowy - Czw 14 Lip, 2011
Janusz napisał/a:
Maciek oddaj za 9kpln i mam na to kupca
moge temu komuś podżyrować te 4kpln Maciusiowy - Czw 14 Lip, 2011 na szybciora machane...
hehehe...
PiTT - Czw 14 Lip, 2011 Maćku, kozak ta bejca, serio
za tą kasę to okazja
wrzucam po znajomych i rodzinie TomsoN - Czw 14 Lip, 2011 jeśli na żywca wygląda jak na fotkach to bez kitu jechałbym po nią jakbym miał dzjengi ;]Maciusiowy - Czw 14 Lip, 2011
PiTT napisał/a:
Maćku, kozak ta bejca, serio
za tą kasę to okazja
wrzucam po znajomych i rodzinie
dziękuję
TomsoN napisał/a:
jeśli na żywca wygląda jak na fotkach to bez kitu jechałbym po nią jakbym miał dzjengi ;]
bardzo podobnie auto ma 9 lat, więc są jakieś odpryski, z tyłu po prawej otarcie (co widać) + otarcie na progu po prawej na dole (też widać)TomsoN - Czw 14 Lip, 2011 widać kaziu1985pn - Czw 14 Lip, 2011 kurcze gdybym znalazł kupca na swojego to bym tego łyknął od Ciebie.Maciusiowy - Pią 15 Lip, 2011
kaziu1985pn napisał/a:
kurcze gdybym znalazł kupca na swojego to bym tego łyknął od Ciebie.
szukaj więc
http://allegro.pl/bmw-e46...1717959858.htmlkaziu1985pn - Pią 15 Lip, 2011 Maciusiowy, a szykują mu się jakieś grubsze wymiany w najbliższym czasie typu rozrząd hamulce ??Rasputin - Pią 15 Lip, 2011 Możliwe że kumpel bedzie dzisiaj dzwonił do Ciebie w tej sprawie Maciusiowy - Pią 15 Lip, 2011
kaziu1985pn napisał/a:
Maciusiowy, a szykują mu się jakieś grubsze wymiany w najbliższym czasie typu rozrząd hamulce ??
rozrząd nie, tutaj jest ok
jedna sprawa, o której nie wspomniałem, to "pocąca się" przekładnia kierownicza, którą trzeba będzie pewnie wkrótce zregenerować (pewnie parę stówek na to pójdzie) - tak żeby była jasnośćMaciusiowy - Pią 15 Lip, 2011 kumpel dzwonił, zobaczymy czy coś z tego będzie aaa...Tata mówi, że 12999-13000 to ostateczna cena