qbica - Pią 30 Wrz, 2011 martin.h, zabierz sie z Geko, przecież nikt Ci nie każe rowerem jechac GeKo - Pią 30 Wrz, 2011 martin.h, To bliżej niż na Wisłę.martin.h - Pią 30 Wrz, 2011 Wiem, ale jestem trochę zmęczony. Dzisiaj cały dzień konserwowałem puga. Na jutro też mam jakieś plany i po prostu nie mam sił na wszystko, starzeję się GeKo - Pią 30 Wrz, 2011
5:36 i najście przez mostek mistrz miejscówa o ile ktoś najdzie godnie.qbica - Pią 30 Wrz, 2011
GeKo napisał/a:
5:36 i najście przez mostek mistrz miejscówa o ile ktoś najdzie godnie.
Twoj numer 606 ... 508 aktualny?GeKo - Pią 30 Wrz, 2011 sii, ale na razie nie mam z kim jechać a samemu mi sie nie kce.qbica - Pią 30 Wrz, 2011 no trudno, bede musial sam Jacentemu kibicowac qbus - Sob 01 Paź, 2011 ja w pracy siedze... Klaudia jedzie u ojca na prawym, pewnie sie pozabijaja w samochodzie Marek23 - Sob 01 Paź, 2011
Cytat:
ja w pracy siedze... Klaudia jedzie u ojca na prawym, pewnie sie pozabijaja w samochodzie
Tata taki odkrecony. Moge mu dac pare rad "jak napisac w necie,ze sie jest najlepszym, a potem sobie z tym poradzic przed startem "Marek23 - Sob 01 Paź, 2011 Pierwsze info od qbicy... 2 dzwony i przerwa w jezdzie. Mam nadzieje,że nikomu sie nic nie stalo.qbus - Sob 01 Paź, 2011 Grzybek urwał koło ponoć...qbus - Sob 01 Paź, 2011 Fajną walkę tam mają w czołówce Michał z Kamilem, Duda był kozak w maluchu na kjsach, jak widac na prawdziwych oesach tez sie czuje niczego sobie, obie hondy mega szybkie wiec i wyniki są. Klaudia mi zdała relacje, na 1 petli przejechali tylko 1 oes, 1 byl odwolany z powodu dzwona, na 2 petli spora poprawa generalnie tych co jada w ich poblizu leczą, ponoc sie nie najgorzej sprawdza na prawym GeKo - Sob 01 Paź, 2011 Juz po rajdzie?qbus - Sob 01 Paź, 2011 Jeszcze chyba 2xsuperoes.qbica - Sob 01 Paź, 2011 os1 meta lotna
www.youtube.com/watch?v=xAUnWat_gck
bylem tylko na Bronowie dwa razy i na strefie serwisowej pogadac z chłopakami.
Jacek i matt ładnie czysto przy nas Lesiak jak zawsze same boki