Bonczek - Czw 18 Sie, 2011 Po prawej na dole jest kanał techniczny.pP - Czw 18 Sie, 2011 widać kto ma najwięcej czasu (na painta) w pracy :D:DJakarti - Czw 18 Sie, 2011 stf zrobil to dokladnie tak jakbym widzial to ja z tym, ze w tym pokoju gdzie zostawiles meble wrzucilbym jakas wielka szafe bo teraz nie ma jej nigdzie a jednak 40m2 to niewiele i cos duzego na pomieszczenie ubran , poscieli itd musi byc.
5m2 lazienka to juz duze pomieszczenie - wygodne.pP - Czw 18 Sie, 2011 stf możesz przerobić?Stf - Czw 18 Sie, 2011 pP - Czw 18 Sie, 2011 super bo i duża szafa i miejsc do spania jest bardzo dużo..
poproszę 3 pomuki:
1. dla mnie za całokształt
2. dla stfa za painta
3. dla jakartkiego za zaangażowanieJakarti - Czw 18 Sie, 2011 otoz to - mozna sie wprowadzac aczkolwiek mozna by sprobowac zaszafowac krotsza sciane i moze ciut dlugiej jakims juz normalnym meblem a lozko postawic prostopadle do dlugiej sciany glowa do sciany dzialowej - wtedy te bumelanty z domu po lewej balkonu nie zagladalby CI w twarz kazdego ranka a lozko staloby sobie wzdluz okna
trzeba by zaczac naliczac oplaty za to... Michał - Czw 18 Sie, 2011
Cytat:
poza tym Majkul moze potwierdzic, ze przerobki mieszkań mam w jednym palcu tylko musze posiedziec chwile i popatrzec hehehehe
agrreeee. Kuba chyba przejo to po mamie
Kurde, każdy robi sobie tak jak mu wygodnie. To jest mieszkanie, a nie wybór koloru felg.NBL - Czw 18 Sie, 2011 rajdowce yeba.ne zabrały się teraz za "tunningowanie" mieszkań
no proszę do czego to świat dążyEmerytRs2 - Czw 18 Sie, 2011
Jakarti napisał/a:
widzialem ten budynek na planach.. srogo.. nie mozna spokojnie poruchac bo ktos bedzie walil gruche patrzac na Was
dobrze wiedziec, ze jestes posrednikiem
No nie do końca, został mi jeszcze miesiąc praktyki zawodowej, potem rozmowo-egzamin, i nadanie licencji przez Ministra.
Nie wiem, czy chce dalej pracowac w tym zawodzie, na razie bazuję i pracuje na rynku lokalnym w moim powiecie.
Nie jestem przekonany do wykonywania tego zawodu w dalszym ciągu.
Nie mając załatwionej/dobrej pracy w Warszawie, nie wiem do końca gdzie chciałbym mieszkać, na pewno byłoby fajnie mieszkać przy metrze i znajomej okolicy, którą jako tako znam.
Cena w dolcanie jest zaporowa, nie wiem czy warto wywalać tylko pięniędzy za ten budynek.
Oczywiście wygląda on grubo !! ego rośnie ale to jest dalej 1 lub 2 piętro
w Ząbkach metr od dewelopera mniej więcej koło 6.000 zł w dół za cos co się kupy trzyma.
spokojnie można znaleźć cos koło 5.500 zł. jest różnica.
Pomuki bendom rozdane, jak na spokojnie przeczytam wszystko raz jeszcze
i żeby nie było, nie ukrywam że pomóc mi będą musieli rodzice .Ja nie posiadam zdolności kredytowej w tym momencie , nie oznacza to jednak że dostanę za darmo, będę spłacał.
Jaram się tym budynkiem i miejscówką, lae koszt ceny metra kwadratowego powala. w sumie w tych kwotach mozna już chyba szukać w Murano??Stf - Czw 18 Sie, 2011 375tyś za 40m2 z garażem czy do tego miejsce postojowe jeszcze z 30k netto ?pP - Czw 18 Sie, 2011 jeśli tak do dokładasz 30k i masz 60m2 na zielonym, cichym bemowie ;]pcs - Czw 18 Sie, 2011 Dolcana pojepalo z ta cena za wielkiego kloca w areale industrialnym, bo do tych 375tys dodaj garaz ze 30 i wykonczenie z 70-90tys i masz 500tys PLN za male mieszkanie. Za niecale 500tys to teraz znajdziesz dobrze wykonczone mieszkanie 3 pokojowe 60-70metrow w jakims porzadnym starym budownictwie, nie bedziesz sie bujal z remontami, sciany Ci nie beda pekac, nie bedziesz mial widoku na sasiadow, bedziesz mial gdzie pojsc na spacer, jak Cie przycisnie to przygarniesz jakiegos zioma na kwatere a jak Ci sie cos przypadkiem urodzi to spokojnie w takim mieszkaniu wyzyjesz.
Odnosnie jednak tego projektu to pomysl STF jest sluszny jesli tylko z tego salonu jest wyjscie na taras a nie okno, bo inaczej to nie ma sensu miec wyscia na taras z sypialni. I zrobilbym wiekszy prysznic tam gdzie kibel.Franek - Czw 18 Sie, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
Jaram się tym budynkiem i miejscówką, lae koszt ceny metra kwadratowego powala. w sumie w tych kwotach mozna już chyba szukać w Murano??
Taaa. Tyle ze w murano to 37,5 metra jest tak zrobione, że nie ma bata na wciśnięcie 2 pokoi.
I jeszcze garaż chyba po 40K.KarQ - Czw 18 Sie, 2011 STF, pozbawiłeś całego pionu wody, kanalizy i wentylacji