roj - Śro 24 Sie, 2011 ja +1 do Barejki,
wcześniej prawie zawsze żywiec a teraz
ale chmielowa też spoko
a do jedzenia przede wszystkim wina! duuużo wina!Yarko - Śro 24 Sie, 2011
Cytat:
a do jedzenia przede wszystkim wina! duuużo wina!
Yarko, wiedziałem.. po prostu wiedziałem
zawsze jak się wspomni o winach musi się pojawić ktoś kto rzuci dowcip/wspomni/wklei obrazek jabola
przyznaj się lepiej DeeS - Śro 24 Sie, 2011 wiadomo perła nasza lubelska rulez ! ale duzo lepsza jest ta !
Bonczek - Śro 24 Sie, 2011 Widzę większość pije modne piwa z mniejszych browarów albo niepasteryzowane to z takich wynalazków mogę polecić Ciechana
A poza tym* Lech, Żywiec, Carlsberg, Heineken i Tyskie - Lech Pils jest też bardzo dobry
*będę dopisywał jak mi się przypomni coś co lubię KarQ - Śro 24 Sie, 2011
DeeS napisał/a:
ale duzo lepsza jest ta !
W tym jedynym przypadku wolę export.Barejka - Śro 24 Sie, 2011 Yarko, komandos jest ok, ale co to za komandos bez ladunku wybuchowego Jacek - Śro 24 Sie, 2011 barierkas, trzymasz pion po tym? Wrobel - Śro 24 Sie, 2011 Michał - Śro 24 Sie, 2011 z piw to tylko
Anonymous - Śro 24 Sie, 2011 wstyd sie przyznac że nie pije od kilku lat,ale gdy jeszcze piłem to wszystkie piwa smakowały tak samo i do tego chu,jowo,a najbardziej wkurzało mnie ze były gazowane bardziej niz woda mineralna za komuny.Z opowiesci wiem ze teraz sytuacja sie poprawiała, więc -NA ZDROWIE PANOWIEPiTT - Śro 24 Sie, 2011 zazwyczaj Tyskie, Lech albo Żywiec
czasami Wareczka
Łomża i Ciechan miodowy też się nadaje
ale klasyk to Królewskie, wyjątkowy smak
ogólnie każde piwko mi podchodzi
z Chorwackich to chyba Karlovacko mi najlepiej wchodziło
kiedyś lubiłem Paulanera, ale zajebiście się po tym beka i 2 piwa max można w siebie wlać
z Heinekena, Carlsberga, Pilsnera i innych pseudo zagranicznych piw zrezygnowałem, browar i tak krajowy a do tego jakieś wodniste mi się wydawały
zresztą, każdy browar jest dobry aby tylko był zimny