...czyli już wiadomo: zajęcia z języka polskiego nie znajdą miejsca w programie uczelni...
Maciusiowy - Pią 26 Sie, 2011
mi napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Kocham te forum
...czyli już wiadomo: zajęcia z języka polskiego nie znajdą miejsca w programie uczelni...
tylko poish inglisz M - Pią 26 Sie, 2011 Zapraszam forumowych lewusów na lekcje patriotyzmu Maciusiowy - Pią 26 Sie, 2011 czy w programie jest religia? M - Pią 26 Sie, 2011 Ojciec Lesisz nie dał jeszcze jednoznacznej odpowiedzi w sprawie katecheziQ - Pią 26 Sie, 2011 Bendom miejsca dla stódentuf zagramanicznych muwiacyh po polskiemu?Marek23 - Pią 26 Sie, 2011
Maciusiowy napisał/a:
czy w programie jest religia?
Jest. Konkretnie przedmiot nazywa się "Jazda na limicie opony i obecność Boga". Teorię robimy analizując film o Sennie. Praktyka to znów takie elementy jak "Spadanie do szybkiego nawrotu przy bazylice w Rybniku" czy też "Szykana z podbiciem koło starego koscioła".Janusz - Pią 26 Sie, 2011 dodaje temat do ulubionych zefir - Pią 26 Sie, 2011 ja sie pisze na akrobatyke sportowa u Dżanusza kamil - Pią 26 Sie, 2011
M napisał/a:
Zapraszam forumowych lewusów na lekcje patriotyzmu
o matko bosko częstochowsko....
ps. już byłem na takiej lekcji, jak w kilka osób poszliśmy do muzeum Powstania Warszawskiego i wypożyczyliśmy sobie przewodnika Ogólnie fajnie, facet miał talent do oprowadzania, niesamowitą wiedze i przy tym starannie indoktrynował w jedynym słusznym kierunku -> PIS i Lech Kaczyński, a no i wszelkie zło, nawet te powstańcze to Żydzi i masoneria M - Pią 26 Sie, 2011 Jakby Cię indoktrynował penisem to rozumiem że byłbyś miło zaskoczony i zadowolony z wycieczki?
kamil - Pią 26 Sie, 2011 M, pewnie nie tak bardzo jak Ty Anonymous - Pią 26 Sie, 2011 Ja sie pisze na lekcje z cietej riposty o wdziecznym tytule " TY Chooyu" Przem_106 - Pią 26 Sie, 2011 Marek ile bedzie kosztował semestr, mam juz kilku chętnych od 1 wrzesnia
Chłopaki pytają się jeszcze od ktorego semestru wchodzi wychowanie seksualne i czy wiązac się to będzie z podwyzką czesnego?
- no i jak z praktykami?
Dobrze by było jakbys wrzucił cały rozkład zajęc.Janusz - Pią 26 Sie, 2011
Przem_106 napisał/a:
Chłopaki pytają się jeszcze od ktorego semestru wchodzi wychowanie seksualne i czy wiązac się to będzie z podwyzką czesnego?
- no i jak z praktykami?