Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [K] Transporter T3 9 osobowy
was79 - Wto 30 Sie, 2011 poprzedni właściciel, niemiecka bundeswehra?Niemy - Wto 30 Sie, 2011 tak jest napisane Jacek - Wto 30 Sie, 2011 kolega miał takiego po czerwonym niemieckim krzyżu. fajne to było tylko nie dbał i nie jeździł do ASO i się rozsypało.martin.h - Wto 30 Sie, 2011 Jacek, szporuj piniondze -> http://www.carclassic.com..._Type_EK33.htmlPiTT - Wto 30 Sie, 2011 coś pięknego
podobno ma niebawem wyjść nowa wersja takiego transporterka "microbus"
Tomcat - Wto 30 Sie, 2011 Gdyby na hethoczu było "Lubię to" to bym Ci kliknął. Już mi się podoba, bo znając pomysły Jacka stylowo będzie żyleta Greg - Wto 30 Sie, 2011 Trzy rzędy siedzeń, będzie na dobry ślunski ganbang. Stf - Wto 30 Sie, 2011 Mick - Wto 30 Sie, 2011 Jacku, Ty tak na poważnie T3?
Oglądałem Ceny T4 w najkrótszej wersji tak po 99 roku i wyglądają dość korzystnie, a przy tym prowadzi się ten samochód jak zwykła wysoką osobówkę, dla mnie ideał
a T3 to trochę przeżytek... martin.h - Wto 30 Sie, 2011
Mick napisał/a:
a T3 to trochę przeżytek...
Tak, niech sobie kupi T5, a najlepiej T34 Mick - Wto 30 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
Mick napisał/a:
a T3 to trochę przeżytek...
Tak, niech sobie kupi T5, a najlepiej T34
idź precz! jontrzysz i jontrzysz
a w dodatku telefonu nie odbierasz jak dzwonią ze stolicy w ważnej sprawie Cassis - Wto 30 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
a najlepiej T34
martin.h - Wto 30 Sie, 2011
Mick napisał/a:
a w dodatku telefonu nie odbierasz jak dzwonią ze stolicy w ważnej sprawie
Kiedy ?
Mick, kupiłeś Subaru ?Mick - Wto 30 Sie, 2011
martin.h napisał/a:
Mick napisał/a:
a w dodatku telefonu nie odbierasz jak dzwonią ze stolicy w ważnej sprawie
Kiedy ?
Mick, kupiłeś Subaru ?
Własnie w tej sprawie do Ciebie dzwoniłem...
Nie kupiłem, dostałem w spadku doprowadziłem do stanu używalności i ... trzeba sprzedać bo za dużo pali...
koniec ot...Janusz - Śro 31 Sie, 2011
Mick napisał/a:
Własnie w tej sprawie do Ciebie dzwoniłem...
Nie kupiłem, dostałem w spadku doprowadziłem do stanu używalności i ... trzeba sprzedać bo za dużo pali...