To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Techniczne - Mirco RS2 z uszami

Greg - Śro 31 Sie, 2011

To i tak pewnie na jakiś czas, docelowo OMP RSPT2 albo Sparco Pro Adv. :)
rasta - Śro 31 Sie, 2011

Lepiej zamiast kupować grube frukty zacznij jeździć.

BTW, opony dobre masz, he? Od tego bym zaczął zakupy, najlepiej kilka kompletów.

pum - Śro 31 Sie, 2011

jak się nie jeździ to po co opona? na cegłach też może stać :rotfl:
Greg - Śro 31 Sie, 2011

rasta napisał/a:
Lepiej zamiast kupować grube frukty zacznij jeździć.

BTW, opony dobre masz, he? Od tego bym zaczął zakupy, najlepiej kilka kompletów.

No nie ma żadnych grubych fruktów. :D

Póki co jest Parada Spec2 on board, mam w zapasie dwa trochę zjedzone 888. Jak ruszę to zobaczę jak to będzie jeździło na tym, docelowo będzie na bank jakiś slick, tylko martwi mnie bolesna kwestia w 106, a mianowicie slick vs. półosie. Się zobaczy :)

Jeszcze kiedyś Quaife wejdzie, a wtedy to już muszą być wzmocnione półosie przy slicku :/

anjas - Czw 01 Wrz, 2011

wpisałem w google mirco i to mi wyskoczyło na 1 stronie. Chyba spełnia kryteria, bo ucha mu nie brakuje:

rasta - Czw 01 Wrz, 2011

Parada to się na bulwar nadaje ew. na dojazd na tor...
qbus - Czw 01 Wrz, 2011

Cytat:
Jeszcze kiedyś Quaife wejdzie, a wtedy to już muszą być wzmocnione półosie przy slicku

To nie jest prawda.

Cytat:
Jak ruszę to zobaczę jak to będzie jeździło na tym, docelowo będzie na bank jakiś slick, tylko martwi mnie bolesna kwestia w 106, a mianowicie slick vs. półosie. Się zobaczy

Większość eNek jeździ na seryjnych półosiach, w górach to samo i wytrzymują.

Cytat:
Póki co jest Parada Spec2

:)

Vlodarsky - Czw 01 Wrz, 2011

qbus, to raczej zależy od kierowcy co się dzieje z półosiami - ja w saxo/106 wiele razy wymieniałem półosie.
qbus - Czw 01 Wrz, 2011

No więc dlatego pisze że nie prawdą jest że slick/szpera to od razu wzmacniane półosie w tych samochodach :) Są i tacy co wzmacnianie poukręcali, są tacy co przelatali na komplecie w zeszperowanym aucie 2 sezony.
Greg - Czw 01 Wrz, 2011

No rzecz jasna że zależy to od stylu jazdy. Zobaczymy jak mi to będzie wychodziło ;) :devil: