Greg - Śro 31 Sie, 2011 To i tak pewnie na jakiś czas, docelowo OMP RSPT2 albo Sparco Pro Adv. rasta - Śro 31 Sie, 2011 Lepiej zamiast kupować grube frukty zacznij jeździć.
BTW, opony dobre masz, he? Od tego bym zaczął zakupy, najlepiej kilka kompletów.pum - Śro 31 Sie, 2011 jak się nie jeździ to po co opona? na cegłach też może stać Greg - Śro 31 Sie, 2011
rasta napisał/a:
Lepiej zamiast kupować grube frukty zacznij jeździć.
BTW, opony dobre masz, he? Od tego bym zaczął zakupy, najlepiej kilka kompletów.
No nie ma żadnych grubych fruktów.
Póki co jest Parada Spec2 on board, mam w zapasie dwa trochę zjedzone 888. Jak ruszę to zobaczę jak to będzie jeździło na tym, docelowo będzie na bank jakiś slick, tylko martwi mnie bolesna kwestia w 106, a mianowicie slick vs. półosie. Się zobaczy
Jeszcze kiedyś Quaife wejdzie, a wtedy to już muszą być wzmocnione półosie przy slicku anjas - Czw 01 Wrz, 2011 wpisałem w google mirco i to mi wyskoczyło na 1 stronie. Chyba spełnia kryteria, bo ucha mu nie brakuje:
rasta - Czw 01 Wrz, 2011 Parada to się na bulwar nadaje ew. na dojazd na tor...qbus - Czw 01 Wrz, 2011
Cytat:
Jeszcze kiedyś Quaife wejdzie, a wtedy to już muszą być wzmocnione półosie przy slicku
To nie jest prawda.
Cytat:
Jak ruszę to zobaczę jak to będzie jeździło na tym, docelowo będzie na bank jakiś slick, tylko martwi mnie bolesna kwestia w 106, a mianowicie slick vs. półosie. Się zobaczy
Większość eNek jeździ na seryjnych półosiach, w górach to samo i wytrzymują.
Cytat:
Póki co jest Parada Spec2
Vlodarsky - Czw 01 Wrz, 2011 qbus, to raczej zależy od kierowcy co się dzieje z półosiami - ja w saxo/106 wiele razy wymieniałem półosie.qbus - Czw 01 Wrz, 2011 No więc dlatego pisze że nie prawdą jest że slick/szpera to od razu wzmacniane półosie w tych samochodach Są i tacy co wzmacnianie poukręcali, są tacy co przelatali na komplecie w zeszperowanym aucie 2 sezony.Greg - Czw 01 Wrz, 2011 No rzecz jasna że zależy to od stylu jazdy. Zobaczymy jak mi to będzie wychodziło