EmerytRs2 - Śro 31 Sie, 2011 obalam mit że corba 2 ma jakąś hydraulikę.
to odlew jest przecież.
kolejna sprawa, że na ziemi siedziało mi się w nim wygodniej niż w Expercie, imo lepiej też trzyma w całym zakresie !!
nie to żebym chwalił, bo będę sprzedawał, czy sprzedaję, ale to chyba każdy musi samemu sprawdzić.Janusz - Śro 31 Sie, 2011
rabarbar napisał/a:
Januszek -jaki Ty masz??
ja mam sparco pro 2000
on jest trochę większy od evo... zresztą wejdź sobie na jakiś rally shop tam są rysunki z wymiarami to sobie porównasz to evo do pro 2000.
co do kolorystyki to tka jak mówiłem możesz sobie obszyć i masz jak nówke EmerytRs2 - Śro 31 Sie, 2011 rabi dla ciebie wymiarowo pewnie: expert, mirco s2
w mirco XL można było się utopić !!
z cobrą 2 jest jeden mały problem, przelotki ma z dupy...mi - Śro 31 Sie, 2011 jeśli kiedyś być przypadkiem przez śląsk przejeżdżał - możesz się przymierzyć do RC, S2 (chyba) i starego Bimarco (czyli Cobry właśnie)Anonymous - Śro 31 Sie, 2011 dzięki,jutro wpadnemi - Śro 31 Sie, 2011 oooo, spoko! Młody Papież - Śro 31 Sie, 2011 oszusty!
ps. też zakupie fotel ejQukie - Śro 31 Sie, 2011 bizon chyba będzie sprzedawał swojego bimarco experta, bizon do tablicy kamil - Śro 31 Sie, 2011
Mick napisał/a:
rabarbar a u mnie nie chcesz czegoś kupić? Bimarco ma fotele bez homo Cobra 2 jest za 450 pln detal
a kierownice mam RRSa też w dobrej cenie
ufff bo myślałem, ze moją chcesz ożenić Własnie jak tam dostawa ?Mick - Śro 31 Sie, 2011 Kamil Twoją kierownicę już mam nie mam jeszcze naby i mocowania fotela dedykowanego, jak tylko dostane to się odezwę kamil - Śro 31 Sie, 2011 oki bo już świerzbi mnie żeby montować Mick - Śro 31 Sie, 2011 To już w przyszłym tygodniu wiec zacznij zacierać ręce