Bad-i - Nie 04 Wrz, 2011 ja mam te z jacky w pugu, sa OK. Widac wiecej niz w seryjnych.
Co do zdjecia ktore wrzucil Przem, mam wrazenie ze te ktore sa na zdjeciu sa troche innego wygladu zewnetrznego - maja je tam gdzie kupowalem czesci do Clio (ale koszt to 140 euro chyba)Przem_106 - Nie 04 Wrz, 2011 Bad-i mi chodzi własnie o takie plastikowe jak Twoje. Zdjęcie 206 było na szybko poglądowe. Oczywiscie nie kupie lusterek za 140Eu, a raczej 150pl
Ja załatwiałem badiemu, ceny już dokładnie nie pamiętam ale była chyba dość konkurencyjna, jutro spytam i podeślę ci pw przem Przem_106 - Nie 04 Wrz, 2011 Super, czekamBad-i - Nie 04 Wrz, 2011 kubas daje dobra cene, lusterka hiper. Na mazowieckim czulem ze bylo szybciej budzik - Nie 04 Wrz, 2011 Jedno pytanko - jak są mocowane te lusterka?
Jakieś śruby w seryjne miejsca czy coś innego?
Może ktoś z was ma foto?kubas - Nie 04 Wrz, 2011 Są przejściówki. Do każdego samochodu inne.budzik - Nie 04 Wrz, 2011 A do malucha ?
Widziałem na jednym egzemplarzu gustownie zamontowane i dobrze się prezentowało Jacek - Pon 05 Wrz, 2011
qbus napisał/a:
Jacek napisał/a:
zejście z wagi 20 dkg, cena 100zł netto..ogólnie LOL
do Hondy kupilismy takie bo komplet był tanszy niz 1 uzywane
okey
mierzyłem cenami do 205...dla mnie to bogactwo Kuner - Pon 05 Wrz, 2011
OO to moja aukcja Jak coś to dla HH mogę zrobić gut prajsa
Aaaa i żeby zachęcić to dodam że na drugim zdjęciu z prawej strony stoi 207 s2000 qbica - Pon 05 Wrz, 2011 znalazlem jedno takie prawe lusterko w kolorze czerwonym, w rowie na barum, obok kawałków zderzaka w tym samym kolorze itp niestety jest bez lustra, ale za to jest na nim naklejka IRC co podwaja jego wartość, oddam za 4 ciechany miodowe Przem_106 - Czw 22 Wrz, 2011 Lustra zakupione, podziękowania dla Kunera