EmerytRs2 - Pią 09 Wrz, 2011 w 2 posty zmieniliście kontynet i losy świata Maciusiowy - Pią 09 Wrz, 2011 co do policji w Austrii, są tam jak wszędzie, poj.eby i ludzie normalni - co nie zmienia faktu, że też miałem akcje ze świeceniem latarką, krzykami, poszukiwaniem kamizelki itd. Podejście może trochę chore, ale jak widć po osiąganych na austriackich autostradach prędkościach, skuteczne. Pisz skargę! Drone - Pon 12 Wrz, 2011 Temat postu: Re: Europa da sie lubićJeden jedyny raz przekraczając granicę musiałem wyciągać wszystko z bagażnika, otwierać wszystkie torby i tłumaczyć się co to jest pod podłogą (butla LPG )
Było to na granicy słowacko austriackiej jakieś 8-9 lat temu.
Celniczką była baba z ryja podobna do krowy.Bart - Pon 12 Wrz, 2011 Temat postu: Re: Europa da sie lubić
Drone napisał/a:
Celniczką była baba z ryja podobna do krowy.
puknąłeś ją?Kamill - Pon 12 Wrz, 2011 Apropo europy, byłem teraz w Oslo , Norwegia jeden z bogatszych krajów europy, ale po tej akcji ze strzelaniem coś ostatnio czarnuchom odbiło, rozpanoszyli się po całym mieście, byłem wcześniej kilka razy to tylko przy dworcu centralny siedziało (co mnie tez dziwiło) tak z 50-100 narkomanów różnej maści zrobionych już do nieprzytomności nikogo nie zaczepiali tylko trochę straszyli turystów.
Teraz postawili patrole przy centralnym i ich przeganiają, rozpełzli sie po całym mieście, głownie ciemnoskórzy drą japę na środku deptaka w biały dzień, zaczepiają przechodniów, w nocy jeden mi rękę już pakował do kieszeni, dałem mu lekko do zrozumienia ze nie jestem Norwegiem i nie przeproszę że w ogole stąpam po jego dzielnicy i pójdę dalej jak widziałem zrobiła jedna para przede mną. Maja tam z nimi niezle urwanie głowy, teraz w niektóre ulice to lepiej sie nie zapuszczać samemu, mimo ze to 3-5min spacerem od centrum miasta, czyli w zasadzie jeszcze centrum. Małpi gaj, u nas to by dostał taki w jape od co drugiego przechodnia, bo to takie leszcze się kręcą , a tam jakoś ci ludzie nie reagują. Jak policja coś z tym nie zrobi i nie zareagują ostrzej to im całkiem wejdą na głowe Bart - Pon 12 Wrz, 2011 Niemy - Pon 12 Wrz, 2011
Apropo europy, byłem teraz w Oslo , Norwegia jeden z bogatszych krajów europy, ale po tej akcji ze strzelaniem coś ostatnio czarnuchom odbiło, rozpanoszyli się po całym mieście, byłem wcześniej kilka razy to tylko przy dworcu centralny siedziało (co mnie tez dziwiło) tak z 50-100 narkomanów różnej maści zrobionych już do nieprzytomności nikogo nie zaczepiali tylko trochę straszyli turystów.
Teraz postawili patrole przy centralnym i ich przeganiają, rozpełzli sie po całym mieście, głownie ciemnoskórzy drą japę na środku deptaka w biały dzień, zaczepiają przechodniów, w nocy jeden mi rękę już pakował do kieszeni, dałem mu lekko do zrozumienia ze nie jestem Norwegiem i nie przeproszę że w ogole stąpam po jego dzielnicy i pójdę dalej jak widziałem zrobiła jedna para przede mną. Maja tam z nimi niezle urwanie głowy, teraz w niektóre ulice to lepiej sie nie zapuszczać samemu, mimo ze to 3-5min spacerem od centrum miasta, czyli w zasadzie jeszcze centrum. Małpi gaj, u nas to by dostał taki w jape od co drugiego przechodnia, bo to takie leszcze się kręcą , a tam jakoś ci ludzie nie reagują. Jak policja coś z tym nie zrobi i nie zareagują ostrzej to im całkiem wejdą na głowe
Kamil, to nowoczesność idzie.CHRZANEK - Pon 12 Wrz, 2011 Nie lubie austriaków, no może poza Simonem Ammanem, ale on jest szwajcarem.PiTT - Pon 12 Wrz, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Nie lubie austriaków, no może poza Simonem Ammanem, ale on jest szwajcarem.
bo to dziwny naród jest
CHRZANEK - Pon 12 Wrz, 2011 Adolf i...
Einstein ???
kamil - Pon 12 Wrz, 2011 taki tam miłośnik piwnic Jakarti - Wto 13 Wrz, 2011 Ruchacz corek