Vlodarsky - Sob 10 Wrz, 2011 Walka jest odwołana. Kliczko podobno ma rozwolnienie.martin.h - Sob 10 Wrz, 2011
Vlodarsky napisał/a:
Walka jest odwołana. Kliczko podobno ma rozwolnienie.
Podobno już zakupili opakowanie stoperanu i sytuacja opanowana Vlodarsky - Sob 10 Wrz, 2011
martin.h napisał/a:
Podobno już zakupili opakowanie stoperanu i sytuacja opanowana
dla kliczko to chyba wiadro stoperanuM - Sob 10 Wrz, 2011
Vlodarsky napisał/a:
martin.h napisał/a:
Podobno już zakupili opakowanie stoperanu i sytuacja opanowana
dla kliczko to chyba wiadro stoperanu
Aplikowane wiadrem!anjas - Sob 10 Wrz, 2011 w n-ce walka za free na RTL Schweiz.
Bez sensu, żeby taki prawdziwy patriota jak ja musiał oglądać walkę Polaka z germańskim komentarzem...
Chyba, że jest gdzieś transmisja w radio to sobie włączę równolegle PGmaster - Sob 10 Wrz, 2011 Na onecie bedzie transmisja. Tylko trza czytac Anonymous - Sob 10 Wrz, 2011
GeKo napisał/a:
Bart napisał/a:
jakoś nie jarają mnie sporty, gdzie dorośli ludzie się po mordach leją
+1
Pedały !!!Michał - Sob 10 Wrz, 2011 Macie jakiegoś linka do transmisji?iQ - Sob 10 Wrz, 2011 http://www.sportz-for-free.org/channel2.htmlMichał - Sob 10 Wrz, 2011 dzięki ziom, DZIAŁA Marek23 - Sob 10 Wrz, 2011
martin.h napisał/a:
A ja nie lubię Adamka, słyszałem kilka jego wypowiedzi i mam nadzieję że po walce trochę spokornieje
Martin, Ty powinieneś zamieszkać w jakimś klasztorze. Tam wszyscy są pokorni.
martin.h napisał/a:
A pozatym to PISowiec
Jak już to zarobiony Pisowiec. A Ty płać ku.r.wa vat i lej 91 do puga.iQ - Sob 10 Wrz, 2011 Michał, praktycznie wszystkie transmisje sportowe mozna ogladac tutaj www.rojadirecta.es
EDIT: chyba beda komentowac 2 walki naraz michool_vt - Sob 10 Wrz, 2011 leje adamka az miło Bart - Sob 10 Wrz, 2011 martin.h - Sob 10 Wrz, 2011 Dziękuję. Dobranoc