Jaka róznica jest taka ze jesli zostajesz w domu Twoj głos zostaje przypisany automatycznie do parti która mi ich wiecej, oddajac niewazny glos nie przypisujesz go nikomu.
nie rozumiem..
caly czas mysle o czym mowisz. niewazny glos to tylko wieksza frekwencja. wyniku nie wyliczasz na podstawie jej wysokosci.
wyjasnij no name - Pon 12 Wrz, 2011 Trzeba sobie Ędwarda Ąckiego dopisać i na niego głosowaćJakarti - Pon 12 Wrz, 2011 http://wiadomosci.gazeta....e_poparcie.html was79 - Pon 12 Wrz, 2011 to zdjęcie mnie urzekło
roj - Pon 12 Wrz, 2011 pewnie PO chociaż wybór trochę taki jak napisał eM
ale nie chcę jarka premiera bo uważam, że jest
was79 napisał/a:
to zdjęcie mnie urzekło
Maciusiowy - Pon 12 Wrz, 2011
was79 napisał/a:
to zdjęcie mnie urzekło
206 Gti - Pon 12 Wrz, 2011 POmichool_vt - Pon 12 Wrz, 2011
nie wiem kto to ale widzialem dzis plakat i mnie urzekło, glosuje na nią! misiek86electro - Pon 12 Wrz, 2011
Jakarti napisał/a:
misiek86electro napisał/a:
Jaka róznica jest taka ze jesli zostajesz w domu Twoj głos zostaje przypisany automatycznie do parti która mi ich wiecej, oddajac niewazny glos nie przypisujesz go nikomu.
nie rozumiem..
caly czas mysle o czym mowisz. niewazny glos to tylko wieksza frekwencja. wyniku nie wyliczasz na podstawie jej wysokosci.
wyjasnij
dobrze wiesz o co chodzi bizon - Pon 12 Wrz, 2011
michool_vt napisał/a:
Obrazek
nie wiem kto to ale widzialem dzis plakat i mnie urzekło, glosuje na nią!
przekonales mnie CHRZANEK - Pon 12 Wrz, 2011
ps napisał/a:
Moze zaglosuje tylko do Senatu...
Ja oddam głos za zlikwidowaniem senatu.
Kolejne gęby do wyżywienia które nic nie wnoszą swoim siedzeniem.
A żeby było na temat to zagłosuje na Ryśka Kalisza bo wzystkie Ryśki to fajne chopaki.GeKo - Pon 12 Wrz, 2011
michool_vt napisał/a:
Obrazek
nie wiem kto to ale widzialem dzis plakat i mnie urzekło, glosuje na nią!
Eeee po tuningu jest
Radziu, łamiesz mi serce.Jakarti - Wto 13 Wrz, 2011 misiek86electro,
Serio nie rozumiem co miales na mysli bo moim zdaniem to nielogiczne. Moze ktos wyjasnic?M - Wto 13 Wrz, 2011 Marek23 - Śro 14 Wrz, 2011 Ku,r,wa!!! Bedzie wojna!!!
http://wiadomosci.gazeta....adu_strefy.html